Viita

Ensimmäisessä kotipelissä vastaan asettuu Koskenkorvan Urheilijat

11.5.2019

JymyJussien kausi on ampaistu käyntiin jo Fuengirolan puolella, mutta huomenna joukkue avaa pesiskesänsä myös Kotijoukkue Areenalla. Kotiavauksessa vastaan asettuu rakas naapuri Koskenkorvan Urheilijat. Joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluva Ville Viita odottaa sunnuntain koitosta vesi kielellä.

– Jännittää paljon, kauden alkamiseen ei ikinä kyllästy! Hienoa esiintyä vihdoin kotiyleisölle.

JymyJussit sijoitettiin pelinjohtajien arvioissa tällä kaudella sijalle neljä, joten ainakin pelinjohtajien ennakkopapereissa seinäjokelaisjoukkueelta odotetaan vahvaa kesää.

– Varmasti muista joukkueista poiketen, olemme harjoitelleet laadukkaasti ja fiksusti. Olemme myös vaihtaneet eristysnauhoja uusiin mailoihin suhteellisen tiheään tahtiin, veistelee Viita.

Hienon viime kauden pelannut Koskenkorvan Urheilijat sijoitettiin tällä kaudella pelinjohtajien ennakkorankingeissa sijalle 12, mutta joukkue on kaudesta toiseen ollut valmis yllätyksiin ja sitä ei tälläkään kaudella sovi unohtaa.

– Tämän vuoden Kossusta en tiedä, viime vuonna joukkue operoi potentiaalinsa ylärajoilla. Muutama vaarallinen lyöjä löytyy, ja Velpe (Yli-Hirvelä) on aina valmis saamaan porukkaan hurmosta, heidät täytyy saada kuriin.

Paikallisottelut JymyJussien ja Koskenkorvan Urheilijoiden välillä ovat menneinä vuosina tarjonneet todella railakasta lyöntipeliä ja viihdyttäviä otteita, eikä huominenkaan varmasti tuota poikkeusta.

– Odotan pelokasta alkua kummaltakin, sen jälkeen me alamme takomaan. Itse ajattelin vahvistaa JymyJussien kunnaritilaston 2. sijaani, naurahtaa Viita.

Ottelu alkaa huomenna Kotijoukkue Areenalla kello 17.00!

Osta ennakkolippu peliin!

Pelinjohtajien ennakko

Kuva: Erkki Hautaviita

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »