IMG_5276

JymyJussit Imatran Pallo-Veikkojen vieraaksi torstaina

15.5.2019

Superpesis-kausi jatkuu jälleen torstaina, kun JymyJussit matkaa Imatran Ukonniemen stadionille Pallo-Veikkojen vieraaksi. JymyJussit lähtee otteluun kolme pistettä plakkarissa, IPV on napannut Kiteetä ja Kouvolaa vastaan pelatuista otteluista yhden pisteen. JymyJussit voitti viime kaudella joukkueiden kummatkin keskinäiset ottelut ja näistä vierasottelu muistetaan Jukka-Pekka Vainionpään tekemästä yhden ottelun lyötyjen ennätyksestä. “Jukkis” kirjautti tällöin tililleen tehot 2+14. Edellisessä ottelussa kovalla prosentilla kentälle mennyt Tuomas Raunio oli tyytyväinen viime ottelun hyvään peli-ilmeeseen ja toivoo sille myös jatkoa.

– Saatiin kanavoitua energia oikeisiin asioihiin. Ensimmäisellä jaksolla noustiin hienosti parin juoksun takaa, eikä annettu pelin valua käsistä, vaan tehtiin tylysti kovia suorituksia pesänväli kerrallaan. Parannettavina asioina jäi ainakin omien turhien palojen välttäminen, kertoo Raunio.

Imatran Pallo-Veikkojen ehkä merkittävimmät pelaajahankinnat tälle kaudelle olivat Sami PartanenKonsta Hyötyläinen ja Teemu Nurmio. Joukkueesta löytyy myös etenkin pohjanmaalaisille tuttu Jere Dahlström. Kauden avauksessa Imatra kärsi 2-0 tappion Kouvolan Pallonlyöjille ja toisessa pelissä se hävisi Kiteen Pallolle lukemin 2-1. Nyt imatralaiset pääsevät ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä eteen tällä kaudella.

– IPV on viime vuodesta vahvistunut porukka. “Eko” (Partanen) hurmostelee etukentällä ja nostaa kaverin pelifiilistä. Joka osa-alueelle löytyy kovia kavereita – kova peli tulee varmasti.

Imatran Ukonniemen stadionilla läpilyönteihin on kohtalaisen hyvät mahdollisuudet, joten ottelussa tullaan Raunion mukaan näkemään jälleen viihdyttävää sisäpeliä.

– Huomisen pelistä, niin kuin kaikista muistakin peleistä odotan “jättihyvää” hurmospeliä. Kelinkin pitäisi olla hyvä ja yleisöä sitä kautta varmasti mukava määrä, niin eiköhän me pistetä show pystyyn ja oteta pisteitä mukaan Pohjanmaalle. Eiköhän juoksujakin nähdä vähän toiseen malliin puolin ja toisin, naurahtaa “Rapu”.

Ottelu alkaa Imatralla kello 18.00, ja sitä voit seurata Ruutu+:n fanikameralähetyksenä.

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »