Jymyjussit-10

JymyJussit kohtaa sunnuntain paikallisottelussa Alajärven Ankkurit

2.6.2019

Sunnuntaina JymyJussit matkaa Alajärven Kitrolle, jossa vastaan asettuu yhdeksäntenä sarjataulukossa majaileva Ankkurit. Vimpelin Vedosta JymyJusseihin täksi kaudeksi siirtynyt Mikko Haukkala on hiljalleen pääsemässä huippukuntoon pitkän loukkaantumisen jälkeen. Mies on hoitanut alkukaudesta enemmän jokerin tehtäviä, mutta on saanut myös muutaman kopparipelin tililleen. Haukkala on omien sanojensa mukaan kotiutunut hienosti JymyJusseihin.

– Kiitos kysymästä, hyvin olen kotiutunut tänne. Mitä enemmän annat itsestäsi muille, niin sitä enemmän saat myös takaisin. Oma alkukausi on ollut pelituntuman hakemista loukkaantumisen jälkeen. Myös uudistunut sisäpelirooli vaatii vielä totuttelua, mutta onneksi kausi on vasta alussa, kertoo Haukkala.

Alajärven Ankkurien kausi alkoi lupauksia herätellen, kun joukkue kukisti Kankaanpään Mailan kotiavauksessaan lukemin 2-0. Lupaavan kauden avauksen jälkeen joukkue on ajautunut kuuden ottelun tappioputkeen. Ankkurien paras kotiuttaja on tällä kaudella ollut Sami Mikkolanaho, jonka sarakkeesta löytyy 0+11 lyötyä seitsemän ottelun jälkeen. Alajärveä edustaa myös JymyJusseille tuttu mies, Miika Anttila, joka pelaa Ankkureissa ottelukohtaisella vuokrasopimuksella.

– Ankkurit on pelinjohtoa myöden uudistunut joukkue. Mitä olen pelejä katsonut, niin he ovat pelanneet hyviä jaksoja. Lukkari on sarjaan uusi ja osaa varmasti sotkea sisäpeliämme, jos emme ole hereillä. Juoksijoita on joukkueessa vähän, joten siihen täytyy iskeä, painottaa Haukkala.

JymyJussit on kohdannut Alajärven talvella harjoituspeleissä kahdesti ja Halli-SM -karsinnoissa kerran. Näistä kaikista kohtaamisista seinäjokiset ovat vieneet voiton lukemin 2-0. Tänään on kuitenkin uusi vääntö ja tällä kertaa pelataan pisteistä.

– Ankkurit pelaa kotona hyvää pesistä, joten meidän pitää olla pelissä mukana alusta lähtien. Sisäpeliltämme odotan entistä enemmän ryhdikkyyttä. Näyttäisi tulevan kesäinen pelikeli, joten suunnatkaahan kaikki Kitrolle!

Kuva: Jan Heikkilä

 

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »