IMG_5668_muokattu

JymyJussit kohtaa torstai-iltana Pihkalassa Hyvinkään Tahkon!

6.8.2020

JymyJussit matkaa torstaina Pihkalan pesäpallostadionille Hyvinkään Tahkon vieraaksi. Viime kaudella joukkueiden väliset koitokset olivat erittäin tasaisia ja ennusmerkit lupaavat hyvää vääntöä myös tälle iltaa!

Hyvinkään Tahkon alkukausi on sujunut hiukan mollivoittoisesti joukkueen löytyessä sarjataulukon sijalta 11, mutta ero JymyJusseihin on silti ainoastaan viisi pistettä. Viime aikoina Tahko on näyttänyt piristymisen merkkejä ja pystyy hyvänä päivänä taistelemaan voitosta ketä tahansa vastaan. Viime peliin verrattuna paluun hyvinkääläisten kokoonpanoon tekee Santtu Patova ja lisäksi Teemu Nikkanen siirtyy jokeripaidasta tutulle kopparin tontille.

Hyvinkään ulkopeli on ollut alkukaudesta aavistuksen epävarmaa, ja joukkue onkin päästänyt tällä hetkellä Superpesiksen eniten juoksuja (125). Tahkon sisäpelistä löytyy rutkasti ruutia Juha Korhosen ja Nikkasen muodossa ja nämä herrat onkin syytä JymyJussien pitää kurissa, jotta lopputulos olisi seinäjokisten kannalta hyvä. Tärkeä asia JymyJussien kannalta on myös Tahkon parhaan vaihtajan Jere Vikströmin kiinnisaaminen vaihtotilanteissa.

JymyJussit on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla viisi voitettuaan 12 pelaamastaan ottelustaan kahdeksan. Seinäjokiset saivat jo viime pelissä sairastuvalta takaisin Henri Itävalon ja Tuomas Raunion, mutta tänään kokoonpanosta on sivussa pienen loukkaantumisen vuoksi Tero Tyynelä. Kolmanneksi jokeriksi kokoonpanoon nousee tänään Superpesis-debyyttinsä Vimpelin Vetoa vastaan tehnyt Tomi Ritola.

Keskinäiset pelit viime kaudella:

6.8.2019 Seinäjoen JymyJussit – Hyvinkään Tahko 2-0 (5-2, 2-0)
23.5.2019 Hyvinkään Tahko – Seinäjoen JymyJussit 2-0 (3-2, 6-5)

JymyJussien kokoonpano:

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »