5L1A7039

JymyJussit matkaa Kankaanpäähän

6.6.2019

Torstaina JymyJussit kohtaa Leppäkoski Areenalla Kankaanpään Mailan, joka on kahdeksan ottelun jälkeen sarjataulukon viimeisellä sijalla. Mainittakoon kuitenkin, että piste-erot ovat pieniä ja esimerkiksi kahdeksannelle sijalle on matkaa ainoastaan kaksi pistettä. JymyJussien yhtenä alkukauden onnistujista voidaan pitää kovakätistä Elmeri Lietoa, joka on pelannut vahvaa kautta varsinkin ulkopelin puolella.

– Oma kausi on lähtenyt käyntiin aika vaihtelevasti. On ollut hyviä pelejä ulkona ja nyt viime peleissä on sisälläkin tullut onnistumisia. Kehitettävää on joka osa-alueella, mutta ulkopelissä pitäisi vain saada pallot kohdalta kiinni ja saada aina suoritettua, niin eiköhän se siitä lähde rullaamaan, kommentoi Lieto alkukauttaan.

Kankaanpään Mailan paras kotiuttaja on tällä kaudella ollut Miikka Riikonen, joka on kahdeksaan otteluun paukuttanut 1+13 lyötyä. Joukkueen paras kärkilyöjä alkukaudesta on ollut Jouni Itävalo 38 kärkilyönnillään. KaMan molemmat voitot ovat tällä kaudella tulleet nimenomaan kotikentällä, kun Leppäkoski Areenalla kaatuivat Kempele ja Imatra, molemmat lukemin 2-1.

–  KaMa on nuorekas porukka ja intoa täynnä. Joukkueen avainpelaajiin lukeutuu täksi kaudeksi Vimpelistä siirtynyt Arttu Ruuska, kokenut Jouni Itävalo ja hyvän lyöntivireen löytänyt Miikka Riikonen.

Sääennuste lupailee huomiselle peräti +30 asteen helteitä, joten nesteytys täytynee joukkueiden hoitaa huolella. Ruudun päälähetyksenä nähtävä ottelu alkaa kello 18.00. Lähetys Ruudussa alkaa kello 17.45. Ottelu nähtävissä Tanelin Tuvalla tuttuun tapaan!

– Huomenna on yksi kesän lämpöisimmistä päivistä, joten toivottavasti pallo liikkuu ja näemme paljon juoksuja ja läpilyöntejä.

Kuva: Eeli Hernesniemi

 

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »