IMG_6012

JymyJussit matkaa Saarikentälle – Miika Anttila palaa joukkueen riveihin

16.6.2019

Sunnuntaina JymyJussit saa legendaarisella Saarikentällä vastaansa Vimpelin Vedon, joka marssi voitosta voittoon aina perjantain Sotkamo-peliin saakka, jolloin joukkue koki kauden ensimmäinen tappionsa. Alkukauden Alajärven Ankkureissa lainalla ollut Miika Anttila pukee huomenna ensimmäistä kertaa JymyJussi-paidan ylleen sitten Fuengirola-pelin ja odottaa huomista paluuta vesi kielellä.

– Todella hyvillä mielin ja innoissani palaan takaisin Seinäjoelle. Koitan auttaa joukkuetta parhaani mukaan omien vahvuuksien kautta eli tuomalla väriä kentälle ja sitä kautta pyrkiä kääntämään peliä parempaan suuntaan. Roolini oli Alajärvellä vaihteleva, mutta kaiken kaikkiaan positiivinen mieli jäi syksyn jälkeen paluusta etukentälle, kertoo Anttila.

Kankaanpään Mailan kasvatti pelasi JymyJussien paidassa vielä kauden avausottelussa Fuengirolassa, mutta tämän jälkeen miehen matka kävi Alajärven Ankkureihin vuokralle. Anttila on lainapestinsä aikana kuitenkin katsonut kaikki JymyJussien ottelut joko paikanpäältä tai Ruudusta.

– Aika myötätuntoisesti JymyJussien pelejä on tullut katsottua ja tappiot ovat ottaneet jokseenkin koville, varsinkin ne karuimmat käänteet. Välillä olen myös miettinyt, että olisinpa auttamassa joukkuetta tietyissä jutuissa.

Vimpeli voitti peräti kymmenen ensimmäistä peliään, kunnes joukkue koki perjantaina ensimmäisen tappionsa Jymylle. Veto on tehnyt tällä kaudella yhteentoista peliin peräti 145 juoksua, joten tulivoimaa ei Superpesiksen kestomenestyjän sisäpelistä puutu. Ulkopeliäkään ei sovi moittia, sillä joukkueella on päästettyjä juoksuja tällä hetkellä vain 52.

– Vastassa on nopea-, kovalyöntinen- ja hyvä ulkopelijoukkue. Meidän lyöntien täytyy huomenna olla laadukkaita ja rohkeita. Ulkopelissä edestä ei saa antaa tilannetta ja täytyy olla ovela.

Ottelu alkaa Saarikentällä kello 16.00. Ottelu nähtävissä tuttuun tapaan Tanelin Tuvalla 15.55 alkaen!

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »