IMG_4907_muokattu

JymyJussit suuntaa Koskenkorvalle taistelemaan viikon kolmannesta voitosta!

26.7.2020

JymyJussit päättää sunnuntaina kolmen pelin viikkonsa Koskenkorvan Sähkökoje Areenalla, jossa se kohtaa viime aikoina piristyneen “Kossun”. 

JymyJussien viikko on tähän mennessä sujunut tulosten valossa mukavasti, kun kahdesta pelistä tuloksena on kaksi voittoa. Tiistaina JymyJussit voitti kotonaan Manse PP:n lukemin 2-1 ja torstaina kaatui Kankaanpään Maila lukemin 1-0.  Seinäjokiset löytyvät tällä hetkellä sarjataulukon sijalta viisi. JymyJussien kokoonpano otteluun on sama kuin Kankaanpää-ottelun toisella jaksolla Atte Kontion tullessa ulkopeliin mukaan. Henri Itävaloa ja Tuomas Rauniota ei näin ollen vielä tässä vaiheessa kokoonpanossa nähdä.

Koskenkorvan Urheilijat aloitti kauden useammalla tappiolla, mutta viime aikoina joukkue on näyttänyt piristymisen merkkejä. Perjantaina “Kossu” hävisi sarjan kärkipään joukkueelle Kouvolan Pallonlyöjille vasta kotiutuslyöntikilpailussa, mutta sitä ennen joukkue ehti voittaa kolme ottelua putkeen Hyvinkään Tahkon ja Manse PP:n kustannuksella. Edelliseen otteluun verrattuna Koskenkorva on tehnyt muutoksia nostaen kokeneen Veli-Pekka Yli-Hirvelän numerolle kaksi ja Anttoni Jacobsson on alustavien tietojen mukaan tämän päivän ottelusta sivussa. Kovalyöntinen Jaakko Erkkilä on taas viime pelin huilin jälkeen tehnyt paluun kokoonpanoon. Koskenkorvan Urheilijat lähtee otteluun sarjataulukon sijalta 12.

Koskenkorvan Urheilijoiden kiistaton ykköstähti on Vaasan Mailan kasvatti Patrik Wahlsten, joka johtaa Superpesiksen lyöjätilastoa tehoilla 2+34. Lienee selvää, että hurjassa vireessä olevan Wahlstenin kotiutusyritykset pitää JymyJussien saada pidettyä tänään mahdollisimman vähäisinä. Lukkarin tontilla pelaava Juho Hakomäki on myös parantanut peliään kauden edetessä ja hänen kanssaan seinäjokisten tulee olla kaarella tarkkana.

Superpesis 2020 keskinäiset kohtaamiset:

7.7.2020 Seinäjoki – Koskenkorva 2-0 (2-0, 8-5).
11.7.2020 Koskenkorva – Seinäjoki 0-2 (1-2, 3-5).

JymyJussien kokoonpano:

 

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »