5L1A7184

JymyJussit suuntaa Pihkalaan

23.5.2019

JymyJussien karavaani suuntaa torstaina Hyvinkään Pihkalaan, jossa vastaan asettuu Juha Korhosen ja Teemu Nikkasen tähdittämä Hyvinkään Tahko. JymyJussien saldo neljän ottelun jälkeen on kaksi voittoa, kaksi tappiota ja viisi pistettä. Kärkilyöntitilaston kolmostilalla majaileva Henri Puputti on päässyt joukkueeseen hienosti sisään ja hän korostaa, että joukkueella on pelissään vielä paljon parannettavaa.

– Hieman nihkeä alkukausi joukkueelta sisäpelillisesti. Meillä on ollut tietoinen valinta kehittää ulkopeliä koko alkukausi, ja se alkaa jo ajoittain näkymään kentällä, taustoittaa Puputti.

Torstain vastustaja Hyvinkään Tahko on myös pelannut neljä ottelua Superpesiksessä tällä kaudella voittaen kaksi ja häviten kaksi. Joukkue sai haluamansa vahvistuksen kotiutusosastolle, kun viime kauden lyöjätilaston kakkonen Juha Korhonen palasi kahden Kouvolassa vietetyn vuoden jälkeen takaisin Hyvinkäälle. Lyöntivoimaa hyvinkääläisten leirissä edustaa myös viime kaudella peräti 12 kunnaria lyönyt Teemu Nikkanen. Puputin mukaan Tahko pelaa monipuolista ja rohkeaa sisäpeliä.

– Hyvinkää pelaa monipuolista pesistä sisällä, jossa ei turvauduta ainoastaan yhteen tai kahteen vaihtoehtoon, vaan uskalletaan pelata myös ilman kautta, joka taas hankaloittaa vastustajan ulkopeliä huomattavasti. Ulkopelissä rohkeus ohjaa tekemistämme.

Pihkala on tunnettu erityisesti avarana kenttänä, jossa läpilyönteihin on hyvät mahdollisuudet. “Pudu” odottaa torstain ottelussa etenkin JymyJussien sisäpelin aukeamista.

– Odotan juoksurikasta ottelua, jossa nähdään paljon läpilyöntejä meidän osalta, päättää Puputti.

Peli näkyy Tanelin Tuvalla jälleen, joten ole paikalla kello 18.00, kun ottelu käynnistyy!

Kuva: Eeli Hernesniemi

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »