Jymyjussit 2020

JymyJussit taistelee sunnuntaina pisteistä Vimpelin Saarikentällä

16.8.2020

Sunnuntaina JymyJussit matkaa sunnuntaina Vimpelin Vedon vieraaksi Saarikentälle, jossa seinäjokiset onnistuivatkin kauden avauksessa ryöstöretkessään. Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti tällä kaudella ja otteluparissa on tänä kautena nähty pelkästään vierasvoittoja. 

Vimpelin Vedolla on taskussaan tällä hetkellä 31 pistettä, joka oikeuttaa sarjataulukon sijaan neljä. Veto kärsi viime ottelussaan niukan tappion Kankaanpään Mailalle vieraissa, joten joukkue lähtee takuulla sisuuntuneena kotiyleisönsä eteen taistelemaan pisteistä.

Vedon tehokkain kotiuttaja on tällä kaudella ollut Janne Mäkelä 3+38 tehoillaan ja vahvaa taustatukea Mäkelälle on antanut täksi kaudeksi lukkariksi siirtynyt Perttu Ruuska 2+27 tehoilla. Edellä mainittu pelaaja on myös kärkilyöntitilastossa kolmantena 117 kärkilyönnillään. Etenijätilastosta Vedon paras noteeraus on Olli Heikkalan 27 tuotua.

JymyJusseilla on tällä hetkellä runkosarjassa kasassa 25 pistettä, joka oikeuttaa kuudenteen sijaan. Seinäjokisten kokoonpanossa on pieniä muutoksia, kun Ville Viita on ainakin vielä tänään sivussa ja samaten viime ottelussa lenkkarit jalassa juoksun lyönyt Henri Itävalo. Jokeriosastolla Jukka-Pekka Vainionpään kavereina ovat tänään Tomi Ritola ja Joona Kettunen. Hyvässä iskussa ollut Vainionpää on viime pelien aikana hiipinyt jälleen lyöjätilaston kolmen parhaan joukkoon.

Ottelu on katsottavissa Ruudusta VetoTV:n lähetyksenä kello 15.35 alkaen. Taukostudiossa vieraana on Seinäjoen tuleva kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä.

Kuva: Tomi Natri

Tehtyjen ja päästettyjen keskiarvo:

Vimpelin Veto 8,47/6,70
JymyJussit 7,75/8,38

Keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella:

2.7.2020 Vimpelin Veto – JymyJussit 1-2 (7-2, 3-5, 0-1)
9.7.2020 JymyJussit – Vimpelin Veto 0-2 (0-2, 3-3)
30.7.2020 JymyJussit – Vimpelin Veto 0-2 (4-5, 3-10)

JymyJussien kokoonpano:

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »