Jymyjussit 2020

JymyJussit tänään Raahessa Pattijoen Urheilijoiden vieraana

22.8.2020

JymyJussit matkaa lauantaina Raaheen Pattijoen Urheilijoiden vieraaksi. Panokset ovat korkealla illan ottelussa etenkin kotijoukkueella, joten Raahessa nähdään varmasti tänään kova ottelu!

Illan vastustajalla Pattijoen Urheilijoilla on enää neljä ottelua jäljellä, joten joukkue tarvitseekin kipeästi pisteitä noustakseen pudotuspeleihin mukaan. PattU on kymmenentenä sarjataulukossa kaksi pistettä Kempeleen Kiriä perässä, joka on tällä hetkellä viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni. Pattijoen Urheilijoiden kokoonpanoa on runnellut pahasti loukkaantumiset viime aikoina, mutta joukkue saa tänään mukaansa Timo Kallion, joka pelaa numerolla kuusi. Raahelaiset vahvistivat rivejään vielä kauden aikana, kun legendaarinen lyöjäjokeri Jarmo Viittanen tuli jokeripaitaan.

JymyJussit sai viime ottelussaan kolmen ottelun tappioputkensa poikki, ja ulkopelikin oli jälleen paremmissa uomissa muutaman heikomman pelin jälkeen. Seinäjokisilla on jäljellä vielä viisi ottelua, mutta voitto tämän päivän pelistä antaisi hyvät lähtökohdat runkosarjan lopun pudotuspelitaisteluun. Viime ottelussa lautaselle palannut Oskari Mäkelä jatkaa joukkueen lukkarina, ja kolmantena jokerina tänään kokoonpanoon nousee Tomi Ritola.

Ottelu on nähtävissä Ruudun fanikameralähetyksenä 15.55 alkaen.

Kuva: Tomi Natri

Tehtyjen ja päästettyjen keskiarvot:

Pattijoen Urheilijat: 5,75/6,9
Seinäjoen JymyJussit: 7,79/8,74

Edelliset kohtaamiset:

2.8.2020 JymyJussit – Pattijoen Urheilijat 1-0 (6-6, 6-4)
13.8.2019 Pattijoen Urheilijat – JymyJussit 2-1 (1-5, 7-6, 1-0)
28.5.2019 JymyJussit – Pattijoen Urheilijat 2-0 (3-1, 3-0)

JymyJussien kokoonpano:

 

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »