IMG_5427

Kotijoukkue-päivän ottelussa JymyJussien vieraaksi saapuu Kiteen Pallo

17.5.2019

Superpesis-kautta on nyt JymyJussien osalta takana kolme ottelua, joista tuloksena on kaksi voittoa ja yksi Fuengirolassa kärsitty tappio.

Torstain Imatra-pelissä joukkueen ulkopeli meni kokonaisuutena jälleen eteenpäin, mutta muutama isompi virhe otteluun vielä mahtui. Tällä kaudella monesti jokerina nähty kovalyöntinen Atte Kontio pelasi eilen JymyJussien ulkopelissä vahvan ottelun.

– Ulkopeli oli eilen hyvää muutamaa epäonnistumista ja virhettä lukuunottamatta. Huomiseksi täytyy saada sisäpeliin lisää rauhallisuutta, niin hyvä tulee, kertoo Kontio.

Kiteen Pallo on pelannut tämän kauden Superpesiksessä vasta yhden ottelun voittaen Imatran Pallo-Veikot supervuoron jälkeen. Joukkue menetti pitkäaikaisen luottopelurinsa Sami Partasen juurikin Imatralle ja Simo Rahusen Joensuun Mailaan. Tämän lisäksi Joni Tervo päätti pitää taukoa pesiksestä ainakin väliaikaisesti. Kitee sai myös muutamia hyviä pelaajia tilalle Hannes PekkisenJuha Toikan ja Ville Liukun muodossa.

– Kiteellä on hyvä nippu kasassa. Topi Hurskainen on vaarallinen mailanvarressa ja Liukku näytti myös komean taitolyönnin Imatra-pelissä. Heidät täytyy etenkin saada kiinni.

Kotijoukkue-päivän kello 15.00 alkavaan otteluun on luvattu mahtavaa ja aurinkoista säätä, joten pallo liikkuu varmasti hyvin Kotijoukkue-areenan tekonurmella.

– Lopputulos tulee olemaan meidän kannalta hyvä, jos pelaamme omaa peliämme ja jatkamme hyvää ulkopeliä. Meidän täytyy tehdä myös mahdollisimman paljon oikeita ratkaisuja mailanvarressa.

Tapahtuma alkaa kello 11.00 Seinäjoen torilla, jossa pääsee tapaamaan myös JymyJussien pelaajia. Torilta lähtee fanikulkue Kitee-peliin kello 14.30!

Osta lippu peliin netistä

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »