Jukkis

Runkosarjan viimeinen ottelu pelataan tänään Raahessa

13.8.2019

JymyJussit matkaa tänään Raaheen MiiluAreenalle, jossa vastaan asettuu vahvaa ulkopeliä läpi kauden pelannut Pattijoen Urheilijat. Seinäjokiset ovat varmistaneet jo pudotuspelipaikkansa, kuten myös tämänpäiväinen vastustaja, mutta sijoitukset voivat vielä heitellä suuntaan jos toiseen viimeisellä kierroksella.

JymyJussien loppusijoitus runkosarjassa voi olla viides, kuudes tai seitsemäs. PattU voi vielä nousta seinäjokisten ohi kuudenneksi ottamalla tänään kolmen pisteen voiton, tiputtaen tässä tapauksessa JymyJussit seitsemännelle sijalle. Runkosarjassa seitsemänneksi sijoittunut joukkue kohtaa varmuudella puolivälierissä Sotkamon Jymyn. Kuudenneksi sijoittunut kohtaisi tämän hetkisellä tilanteella Kouvolan Pallonlyöjät ja viidenneksi sijoittunut Joensuun Mailan. JoMa on KPL:ää kaksi pistettä perässä, joten joensuulaiset voivat teoriassa vielä nousta viimeisellä kierroksella kolmanneksi ohi Kouvolan.

– Pisteen ottamalla saamme oletettavasti Kouvolan vastaan. Haluamme myös illan pelistä hyvän kenraalin pudotuspeleihin valmistautuessa, tuumii Antti Piuhola.

Illan vastustaja Pattijoen Urheilijat avasi kauden peräti kuudella perättäisellä tappiolla. Raahelaisten puolustukseksi on kuitenkin sanottava, että joukkueen alkukauden otteluohjelma oli hyvin vaikea. PattU on osoittautunut sarjassa hyväksi ulkopelijoukkueeksi päästettyjen juoksujen sarakkeen näyttäessä lukemaa 185, joka on neljänneksi vähiten Superpesiksessä. Lyötyjä juoksuja joukkueella on niin ikään neljänneksi vähiten koko sarjassa (186). Joukkueiden aiempi kohtaaminen oli tiukka ja tasainen JymyJussien voittaessa ottelun lukemin 2-0 (3-1, 3-0).

– PattU on alkukauden vaikeuksien jälkeen parantanut peliään koko ajan. Kososen johdolla ulkopeli ollut erittäin hyvää. Suurimmat ongelmat heillä ovat olleet ehkäpä sisäpelissä.

Viimeisellä kierroksella pelissä on myös lyöjätilaston voitto, sillä Jukka-Pekka Vainionpää johtaa tällä hetkellä tilastoa tehoilla 7+114. Hyvinkään Tahkon Juha Korhonen on 12 lyötyä perässä tehoilla 7+102. Kolmantena tilastossa on Sotkamon Jymyn Roope Korhonen 6+102 lyödyllä. Lyöjätilaston voitto olisi Vainionpäälle toinen perättäinen ja neljäs koko uralla.

Ottelu alkaa MiiluAreenalla kello 17.30, ja se on katsottavissa Ruudun fanikameralähetyksenä. Ottelu näkyy myös tuttuun tapaan Tanelin Tuvalla!

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »