IMG_5884

Sunnuntain kotipelissä vastassa Kouvolan Pallonlyöjät

9.6.2019

Sunnuntaina Kotijoukkue Areenalle saapuu viime kauden hopeamitalisti Kouvolan Pallonlyöjät. KPL marssi tappioitta sarjassa aina perjantaihin saakka, jolloin joukkue kärsi 1-2 -tappion Sotkamon Jymylle. JymyJussit lähtee sunnuntain kotiotteluun parantamaan otteitaan heikon Kankaanpään vierailun jäljiltä.

– Ulkopelaaminen on joukkueena mennyt eteenpäin. Suorittaminen henkilökohtaisella tasolla pitää olla jatkossa parempaa niin sisällä kuin ulkona, vaatii Piuhola.

Kouvolan Pallonlyöjien sisäpeli on tunnettu etenkin vahvasta pompunlyöntipelistään. Joukkueen paras kotiuttaja on tällä kaudella ollut Matti Latvala, joka on lyönyt yhdeksään peliin tehot 1+23. Etenijätilaston puolella KPL:stä eniten tuotuja on Tommi Mäentaustalla, joka on viilettänyt kotipesän turviin 17 kertaa. Piuholan mukaan JymyJussien täytyy olla koko ajan hereillä ja valmiina yllättäviinkin ratkaisuihin Pallonlyöjien sisäpelissä.

– Kouvola on etenemisvoimainen, heillä on hyviä pompputtajia ja muutama vahva kotiuttaja. Ulkopelin kapelimestari Janne Kivipelto pitää saada kuriin.

Sääennuste lupailee aurinkoista keliä, joskin lämpötila hiukan tippuu aiemmista helteistä.

– Hyvää lyöntikeliä on luvattu, joten odotan juoksurikasta ottelua. Ulkopelissä takatilanteen pitää kestää. Sisällä kaikki lähtee hyvästä kaaripelaamisesta. Tämän lisäksi mailassa pitää olla päättäväinen ja valmis rohkeisiin ratkaisuihin.

Ottelu alkaa Kotijoukkue Areenalla kello 17.00! Pelissä on myynnissä lippuja Seinäjoen Itä-Länteen. Maksutapana käy niin kortti kuin käteinen.

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »