Jymyjussit-45

Sunnuntain vierasottelussa vastaan asettuu Sotkamon Jymy

26.5.2019

Sunnuntaina JymyJussit matkaa Kainuuseen Sotkamon Jymyn vieraaksi. Vaikka JymyJussien peli on alkukaudesta vielä yskähdellyt, on joukkueen kapteeni Jukka-Pekka Vainionpää ollut jälleen totutun vahvassa vireessä. Lyöjäjokeri on viidessä ottelussa kirjauttanut komeat tehot 0+18.

– Ihan hyvin on itsellä alkanut. Vähän on vielä ollut epätasaisuutta mailanvarressa, mutta paranemaan päin lähtee varmasti, kertoo Vainionpää.

JymyJussit pelasi talvikaudella kaksi harjoitusottelua Sotkamon Jymyä vastaan Seinäjoki Areenassa. Näistä otteluista ensimmäisen voitti sotkamolaiset ja toisessa voitto jäi railakkaan lyöntipelin turvin Seinäjoelle. Kainuulaiset ovat aloittaneet Superpesis-kauden vakuuttavasti voittamalla kaikki neljä peliään. Jymystä eniten miestä kotiin on lyönyt totutusti Roope Korhonen, jonka sarakkeesta löytyy neljän pelin jälkeen 2+17 lyötyä.

– Todella erikoisia pelejä ollaan pelattu Sotkamoa vastaan viime vuosina. Hiukka on mukava paikka pelata. Sielä on paljon tilaa läpilyönneille ja yleisöltä tulee yleensä myös hyviä kommentteja, naurahtaa Jukkis.

Sääennusteet lupaavat Kainuuseen kylmää ja koleaa keliä, ja sateeltakaan ei todennäköisesti vältytä.

– Pallo ei liiku luultavasti yhtä lujaa kuin hyvällä kelillä, mutta keli ei suoranaisesti vaikuta lyöntiratkaisuihin. Näppien lyöminen kuitenkin todennäköisesti vaikeutuu jos tulee vettä.

Edellisessä ottelussa viisi juoksua lyönyt Vainionpää toivoo omalta joukkueeltaan Sotkamo-pelissä etenkin peli-ilmeen raikastumista ja rentoa pelaamista.

– Odotan sitä, että ruvetaan osumaan keskelle palloa ja nautitaan pesiksestä. Sitä omaa ilmettä enemmän kentälle, joka on ollut vähän kadoksissa. Sitä kautta tulos tulee olemaan myös hyvä.

Ottelu nähtävissä jälleen Tanelin Tuvalla kello 16.00!

Kuva: Jan Heikkilä

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »