5L1A6881

Tänään Kotijoukkue Areenalle saapuu Pattijoen Urheilijat

28.5.2019

Tiistaina Kotijoukkue Areenalle saapuu Pattijoen Urheilijat Raahesta. JymyJusseilla on alla kolme voitotonta ottelua, ja tänään joukkue lähtee kovalla asenteella kääntämään kurssia. Viime kauden suurimmaksi osaksi Ulvilan Pesä-Veikoissa pelannut, nopeista jaloistaan tunnettu Sami-Jukka Korvola on aloittanut nyt kauden Superpesiksen puolella.

– Viime vuosi lähti käyntiin Ulvilassa ja paljon jäi hyvää sieltä mieleen. Omiin tämän kauden peliesityksiin ei missään nimessä voi olla tyytyväinen. Pystyn varmasti parempaan niin sisällä kuin ulkona. Harjoitus ja peli kerrallaan parannetaan omaa ja myös joukkueen pelaamista, kertoo Korvola.

PattU:n voittosarake näyttää viiden pelin jälkeen vielä nollaa, mutta mainittakoon, että joukkueen otteluohjelma alkukaudesta on ollut hyvin haastava. Joukkue vahvistui täksi kaudeksi koppari Miikka Matikalla ja lyöjäjokeri Juuso Keski-Koukkarilla. Tämän lisäksi pelinjohtovastuun otti Jussi Haapakoski. Tänään vastustajan riveissä esiintyy ensimmäistä kertaa Vimpelin Vedosta lainattu Timo Hanhisalo, joka siirtyi Pattijoelle ottelukohtaisella vuokrasopimuksella.

– Kaikki on varmasti nähnyt, että Pattijoella on ollut hieman vaikea alku, mutta heitä ei missään nimessä voi aliarvioida, vaan pitää pelata omaa peliä yksi tilanne kerrallaan. PattU sai vahvistusta etukentälle ja lyöntipuolelle Hanhisalon tulon myötä. Tämän lisäksi Kosonen on yksi Suomen parhaita omalla paikallaan. Kun hänet saamme kiinni sisällä ja ulkona, niin olemme vahvoilla.

Tänään kello 18.00 alkavassa kotiottelussa Korvola odottaa itseltään ja koko joukkueelta samoja asioita mitä aiemmissakin peleissä joukkue on painottanut.

– Meidän täytyy lähteä hyvällä peli-ilmeellä nauttimaan pelistä kotikentällämme. Sisäpelissä laatua lyönteihin ja ulkopelissä sijoittumiset kuntoon, niin hyvä tulee.

Kuva: Eeli Hernesniemi

 

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »