WhatsApp Image 2019-07-01 at 13.48.05

Viikonlopun tuplareissulla vastassa Kouvolan Pallonlyöjät ja Kiteen Pallo

19.7.2019

JymyJussit pääsee irti jälleen viikonloppuna, kun joukkue kohtaa perjantaina Kouvolan Pallonlyöjät ja lauantaina Kiteen Pallon. Aiemmissa kohtaamisissa seinäjokiset kärsivät kotipeleissään tappion kummallekin joukkueelle. Kouvolaa vastaan pelattu kotiottelu jäi historian kirjoihin 2000-luvun pisimpänä pesäpallo-otteluna, pelin kestäessä 3 tuntia ja 38 minuuttia. Joona Kettunen pääsee viikonloppuna jälleen irti ja odottaa tuplapeliviikonloppua innolla.

– Mukava päästä pitkästä aikaa pelaamaan äijien kanssa ja vieläpä yhdeksikköön. Todella hyvällä ja odottavalla fiiliksellä kohti Kouvolaa, kertoo Kettunen.

Kouvolan Pallonlyöjät on tällä hetkellä sarjataulukon sijalla kaksi ja hävinnyt 20 ottelustaan ainoastaan kolme.

– Kouvola on laadukas joukkue, joka rakentaa paljon tilannetta pompulla, joten takatilanne pitää olla kunnossa huomenna. Kaverilta löytyy hyviä kotiuttajia ja nopeita miehiä, niin hereillä pitää olla ottelun alusta asti.

Lauantaina joukkueen bussi suuntaa Kiteen Rantakentälle. Kiteen Pallo on kokenut muutoksia viime kohtaamisen jälkeen, sillä seuran kakkospelinjohtajana toiminut Riku Tolonen lähti seurasta omasta aloitteestaan ja tilanne tuli viime kaudella IPV:tä luotsannut Petri Tuuva. Tämän lisäksi joukkue hankki Alajärven Ankkureissa sopimuksensa purkaneen Sami Mikkolanahon lyöjäjokeriksi.

– Kitee on yllätysvalmis joukkue, joka vahvisti lyöntiosastoaan Mikkolanahon tulon myötä. Näimme kyllä Kitee-kotipelissä, että keskinkertaisella pelillä ei hyvä heilu.

Kettunen itse on pelannut tällä kaudella Poikien Superpesistä ja miesten suomensarjaa pääasiassa, mutta miesten Superpesiksessä pelejä on tällä kaudella kertynyt kuitenkin kuusi kappaletta.

– Odotan hyvää ja rentoa peliä kummassakin ottelussa. Toivotaan, että pallo olisi “risussa” ja saisi kunnaritilastoon täytettä. Joukkueena lähdetään totta kai molempia pelejä voittamaan ja kuutta pistettä hakemaan, päättää Seinäjoen Maila-Jussien kasvatti.

Kumpikin otteluista on katsottavissa Ruudun fanikameralähetyksinä Tanelin Tuvalla! Perjantain ottelu alkaa kello 18.00 ja lauantain kello 16.00!

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »