Otteluraportti

JJ – IPV |1-0 (2-2, 0-3)

15.8.2022

KIITOS SEINÄJOKINEN PESÄPALLOYLEISÖ! TE TEITTE TÄSTÄ MATSISTA TAPAHTUMAN❤️ 🔥VOITTO🔥 JJ – IPV | 1-0 (2-2, 3-0) Lämmin keli, Kohosen viimeinen

JJ – PATTU | 0-1 (2-3, 4-4)

11.8.2022

Tappio Patulle kotona. 0-1 (2-3, 4-4) Tänään peli oli yhden lyönnin peli, joka kääntyi Patulle. Ulkopeli ei antanut meille tänään

KEKI – JJ | 1-2k (1-2, 2-0, 1-1, 1-2)

9.8.2022

NAPSUUUUU🔥🔥🔥🔥   Kelkka kääntyy KeKi:ä vastaan tällä kaudella kahden huonon pelin jälkeen ja lakeuksille matkaa 2 elintärkeää pinnaa pitkän pelin

JJ – JOMA | 0-1 (5-6, 5-5)

6.8.2022

Tappio kotona JoMa:lle. Ensimmäinen jakso oltiin vähän unella viikon tauon jälkeen ja se vaikeutti peliä. Kolmannessa sisävuorossa päästiin peliin mukaan

VETO – JYMYJUSSIT | 2-0

15.5.2022

Tappio Vimpelissä.   2-0 (5-1, 1-0)   Peliin lähdettiin nöyristelemättä ja heti päästiinkin johtoon Justus Tepon uran ensimmäisellä tuodulla juoksulla.

Seinäjoen JymyJussit – Kempeleen Kiri | 2-0 (4-2, 4-2)

3.8.2021

3 PISTETTÄ MEILLE!! 2-0 (4-2, 4-2). 6 voitto putkeen meille, ai että kun näyttää hyvältä! Torstaina mennään Manseen, haetaan sieltä

Seinäjoen JymyJussit – Pattijoen Urheilijat | 1-0 (3-3, 7-5)

29.7.2021

VOITTOPUTKI JATKUU! Peli päättyy 1-0 (3-3, 7-5). Tänään taisteltiin vielä neljän juoksun takamatkalta toisella jaksolla voittoon, yhdeksän päivän rupeama on

Kempeleen Kiri – Seinäjoen JymyJussit | 0-1 (2-2, 1-2)

28.7.2021

JA VOITTOPUTKI JATKUU!! Toinen jakso on meidän puolustusvoitto, peli päättyy siis 0-1! (2-2, 1-2). Taas on mukava ajella kotiin palauttelemaan,

Seinäjoen JymyJussit – Siilinjärven Pesis | 2-0 (2-0, 8-3)