IMG_5804_muokattu

Ei pisteitä Hyvinkään reissulta – Tahko voittoon lukemin 1-0

6.8.2020

JymyJussit vieraili torstai-iltana Pihkalan pesäpallostadionilla Hyvinkään Tahkon vieraana. Viime kauden osalta kummatkin keskinäiset ottelut päättyivät tiukkojen vaiheiden jälkeen kotijoukkueiden voittoon ja näin kävi myös tänään.

Tahko sai otteluun vahvan alun, kun se onnistui iskemään kolme juoksua, joista kaksi ensimmäistä tulivat Juha Korhosen kakkosjatkeen läpilyönnillä ja kolmas Patrik Vartaman lyönnillä, joka poltti hieman seinäjokisten linjassa. JymyJussit pääsi peliin mukaan toisen tasoittavalla 4-1 -tilanteessa, kun ensin Ville Viita toi harhalla juoksun ja tämän jälkeen Atte Kontio sivalsi kolmosrajasta pallon maisemiin 1+2 juoksun arvoisesti. Elmeri Lieto iski vielä kolmannen tasoittavalla seinäjokisten kuudennen juoksun taidokkaalla kääntönäpillä. JymyJussit lähti näin ollen 4-6 -johtolukemissa neljänteen vuoropariin, jossa Tahko runnoi kuitenkin väkisin pelin tasoihin. JymyJussit ei onnistunut voittojuoksua enää kaivamaan, joten jakso päättyi lukemiin 6-6.

Toisella jaksolla isännät olivat johdossa aina kolmannen aloittavalle saakka, kunnes Vainionpää kotiutti ottamattomalla välilyönnillä Viidan tasoittaen lukemiksi 1-1. Jakson ratkaisu nähtiin kuitenkin kolmannen tasoittavalla, kun Tahko iski kolme juoksua taululle siirtyen 4-1 -johtoon. Neljännessä vuoroparissa JymyJussit ei saanut enää kirivaihdetta päälle, joten Tahko voitti ottelun lukemin 1-0.

Lehdistötilaisuus

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Edellisen ottelun värikkäin ulkopelaaja Henri Itävalo antoi kypärän tänään hyvää ulkopeliä pelanneelle Sami-Jukka Korvolalle!