IMG_5546_muokattu

Ei pisteitä paikallisottelusta – Veto voittoon lukemin 0-2

30.7.2020

JymyJussit sai torstai-iltana vastaansa kolmatta kertaa tällä kaudella paikallisvastustaja Vimpelin Vedon. Kumpikin joukkue oli tällä kaudella onnistunut toisensa voittamaan nimenomaan vieraskentällä ja vierasvoittojen trendi jatkui myös tänään.

Ensimmäinen jakso oli tiukka niin pelillisesti kuin myös numerojen valossa. JymyJussit pelasi kolme vuoroparia varsin mallikasta ulkopeliä ja johti ottelua lukemin 2-1 aina neljänteen vuoropariin saakka, mutta neljännessä vuoroparissa Vimpeli sai sisäpelinsä auki ja iski neljä juoksua siirtyen 2-5 -johtoon. JymyJussit käynnisteli hyvää kiriä vielä tehden kaksi juoksua Jukka-Pekka Vainionpään ja Elmeri Liedon onnistuessa. Lisäjuoksuja ei kuitenkaan nähty, joten ensimmäinen jakso päättyi Vedon voittoon lukemin 4-5.

Toinen jakso käynnistyi niin ikään hyvin seinäjokisten osalta, kun JymyJussit johti jaksoa lukemin 3-1 aina kolmannen vuoroparin tasoittavalle saakka, jolloin vimpeliläiset menivät menojaan Janne Mäkelän, Olli Heikkalan ja Matias Rinta-ahon läpilyöntien siivittämänä. Tästä ei JymyJussit enää toipunut ja näin ollen Vimpelin Veto vei toisen jakson nimiinsä lukemin 3-10.

Lehdistötilaisuus

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Edellisen ottelun värikkäin ulkopelaaja Elmeri Lieto antoi kypärän vahvan pelin etukentällä pelanneelle Toni Marjamäelle!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.