JymyJussit

Hieno voitto paikallispelistä – Koskenkorva kaatui puhtaasti 2-0!

13.7.2019

Perjantai-illan paikalliskamppailussa JymyJussit sai vastaansa Koskenkorvan Urheilijat. Ottelun ensimmäinen jakso oli JymyJusseilta eittämättä yksi kauden tasapainoisimmista, ja toisella jaksolla sisäpeli aukesi vielä oikein olan takaa.

Ensimmäisellä jaksolla JymyJussit avasi pelin yhdellä juoksulla, kun Jukka-Pekka Vainionpää kotiutti Juuso Myllyniemen. Toisessa vuoroparissa sama parivaljakko oli jälleen asialla tehden lukemiksi 2-0. Jukkis onnistui vielä samalla lyöntivuorolla toistamiseen iskien Toni Marjamäen kotipesän turviin. Henri Puputti löi vielä samassa vuoroparissa lukemiksi 4-0. Kolmannessa vuoroparissa Koskenkorvan Urheilijat iski yhden juoksun Patrik Wahlstenin kotiutettua Petrus Puputin hyvällä pussinpohjalyönnillä. Tasoittavalla vuorolla Vainionpää viimeisteli jakson loppulukemiksi 5-1.

Toisen jakson ensimmäisessä vuoroparissa ei juoksuja vielä nähty, mutta toisessa vuoroparissa rupesi räiskymään. Ensin Vainionpää löi takaa kolmoskulmasta uskomattoman pommin ja tyhjäsi pajatson. Tämän jälkeen Puputin lyöntivuorolla JymyJussit otti kaksi juoksua näpeillä. Elmeri Liedon upealla yhden käden koukulla kotiin juoksi Puputti ja Atte Kontio pisti vielä koukkunäpillä lukemiksi 8-0. Toisen tasoittavalla vierasjoukkue kavensi Wahlstenin toimesta lukemiksi 8-1. Kolmannessa vuoroparissa Koskenkorva sai yhden juoksun harhaheitolla, joten viimeiseen vuoropariin lähdettiin 8-2 lukemista. JymyJussit onnistui neljännessä vuoroparissa kertaalleen Puputin keskipienellä, joten vierasjoukkueelle jäi kova työmaa viimeiseen sisävuoroonsa. Kossu” aloittikin viimeisen sisävuoronsa räväkästi, kun Juho Hakomäki puhkaisi kolmosrajasta pallon urheilukentälle ja tästä tuloksena 1+2 juoksua tehden tilanteeksi 9-5. Tähän loppui kuitenkin Koskenkorvan kiri, joten toinen jakso JymyJusseille lukemin 9-5.

Seuraavaksi JymyJusseilla onkin kolmen ottelun vierasotteluputki, joka alkaa sunnuntaina Kempeleessä ja jatkuu seuraavana viikonloppuna tuplareissulla Kouvolaan ja Kiteelle. Seuraavan kerran kotiottelusta saadaan Kotijoukkue Areenalla nauttia 23.7. Alajärven Ankkurien saapuessa jälleen Seinäjoelle.

Artikkelikuva: Tomi Natri