IMG_5670_muokattu

Huikea jännitysnäytelmä Kotijoukkue Areenalla päättyi JymyJussien juhliin!

2.8.2020

Sunnuntai-iltana JymyJussien vieraaksi Kotijoukkue Areenalle saapui Pattijoen Urheilijat, joka oli ennen ottelua tasapisteissä seinäjokisten kanssa, joten ottelu oli erityisen tärkeä molemmille joukkueille. JymyJussit joutui sekoittamaan pakkaansa vielä alkulämmittyjen jälkeen, kun Tero Tyynelä siirtyi jokeriksi pienen haaverin vuoksi Joona Kettusen noustessa yhdeksikköön. Ottelusta muodostui todellinen jännitysnäytelmä, eikä se jättänyt varmasti ketään kylmäksi!

JymyJussit sai otteluun salama-alun, kun Henri Puputti löi pallon Samburgerille 1+1 juoksun arvoisesti. Tämän jälkeen Jukka-Pekka Vainionpää lisäsi johtolukemia iskemällä Puputin kotiin. Vierasjoukkue teki tilannetta tasaisesti ja onnistuikin iskemään vähintään yhden juoksun kaikissa lyöntivuoroissaan avausjaksolla. JymyJussit onnistui kolmannessa ja neljännessä vuoroparissa iskemään vielä kolme lisäjuoksua Atte Kontion, Vainionpään ja Tero Tyynelän toimesta ja neljännen tasoittavalle JymyJussit lähtikin 6-3 -johtolukemissa. Sitkeä vierasjoukkue pisti kirivaihteen päälle ja tuli lopulta väkisin tasoihin. Pattijoen kiri alkoi yhden palon tilanteessa varsin erikoisesti, kun Henri Itävalon pahaan taktiseen väärään Topi Kosonen syöksyi akrobaattisesti lyömään ja pallo upposi kaiken lisäksi vastustamattomasti väliin.

Toisella jaksolla osat kääntyivät ikään kuin toisinpäin vierasjoukkueen tullessa vahvalla otteella jakson alkuun. PattU iski ensimmäiseen kahteen vuoroon kolme juoksua ja näytti jo siltä, että vierailijat menevät menojaan. Toisen tasoittavalla hyvässä lyönnissä ollut Vainionpää iski pallon vastustamattomasti väliin kaventaen lukemiksi 1-3. Kolmannessa vuoroparissa JymyJussit sai nollattua vierasjoukkueen ja iski kovalla höyryllä sisäpeliin. Ensin “Jukkis” löi pallon kahdesti väliin tasoittaen pelin ja tämän jälkeen ottelussa kaksi juoksua lyönyt Tyynelä kotiutti Mikko Kytömäen siirtäen JymyJussit johtoon. Neljännen aloittavalla peli oli jo päättymässä JymyJussien voittoon ja kolmanteen paloon, mutta Kytömäen paha polttoheitto kotipesään ei aivan tarrannut Itävalon räpylään ja näin ollen vierasjoukkue tuli tasoihin. JymyJussit näytti kuitenkin sitkeytensä, kun joukkueen kärki oli jo rakentelemassa palotonta ajoa, mutta Kososen polttoheitto kolmospesälle karkasi leveäksi ja Sami-Jukka Korvola toi ottelun voittojuoksun!

Lehdistötilaisuus

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Edellisen ottelun värikkäin ulkopelaaja Toni Marjamäki antoi kypärän vahvan paluun lautaselle tehneelle Henri Itävalolle!

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »