IMG_5420

Imatran vierasreissulta mukaan kaksi pistettä

16.5.2019

Kesän ensimmäiselle bussireissulle joukkue lähti kolmen pisteen voitto alla. Joukkueen tavoitteena torstain pelissä oli parantaa ulkopeliä vielä pykälän paremmaksi Koskenkorva-pelistä. Pelaajisto pysyi samana kuin edellisessä pelissä, mutta lyöntijärjestystä muokattiin hieman Ville Viidan siirryttyä jokeripaitaan ja Atte Kontion tultua mukaan ulkopeliin.

Ensimmäisellä jaksolla JymyJussit pelasi vakuuttavaa ulkopeliä jättäen kotijoukkueen vaille mahdollisuuksia. JymyJussien avausjuoksu syntyi hieman onnekkaasti, kun Henri Itävalon puhtaalla hudilla pallo kimposi lautasen reunasta kotipesän taakse ja kotiin kirmasi Tero Tyynelä. Toisessa vuoroparissa sisäpeli rullasi kaksi lyöntikierrosta ympäri ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. JymyJussien juoksut löi Jukka-Pekka Vainionpää, Kontio ja Viita. Enempää juoksuja ei ensimmäisessä vuoroparissa nähty, joten ensimmäinen jakso kirjattiin seinäjokisille lukemin 0-4.

Toiselle jaksolle Imatran Pallo-Veikot tuli sisuuntuneena uusien myös hieman lyöntijärjestystään. Kotijoukkue teki palottoman ajon ykköspyssyilleen Jere Dahlströmille ja Sami Partaselle, jotka löivät juoksut mieheen. JymyJussit ei kuitenkaan tästä hätkähtänyt, vaan vastasi kolmella juoksulla. Juoksut löivät Henri Puputti, Mikko Haukkala ja Vainionpää. Toisessa vuoroparissa IPV sai rakennettua jälleen tilanteen, mutta seinäjokisten takatilanne kesti painostuksen hienosti. Tasoittavalla sisävuorolla Vainionpää lisäsi JymyJussien johtolukemiksi 2-4. Kolmannessa vuoroparissa Imatran Jussi Hurskaisen lyönti painui takaa läpi kunnarin ja kahden tavallisen juoksun arvoisesti. Hurskaisen lisäksi myös Konsta Hyötyläinen löi pallon tunneliin ja tästä tuloksena 1+0. Näin ollen kotijoukkue oli siirtynyt ottelussa johtoon lukemin 6-4. Neljännessä vuoroparissa JymyJussit sisuuntui ja teki väkisin tilanteen “Jukkikselle”, joka löi kavennusjuoksun. Tämän jälkeen Puputti löi pallon kakkospussiin ja varmalta palolta näyttänyt tilanne kääntyi lopulta juoksuksi lukkari Joona Sikiön jalan ollessa irti kotipesästä. Toinen jakso päättyi lukemiin 6-6.

JymyJussien seuraava peli on jo lauantaina, kun Kotijoukkue-päivän ottelussa Seinäjoelle vieraaksi saapuu Kiteen Pallo. Ottelu alkaa kello 15.00!