IMG_6929

JymyJusseille neljäs perättäinen voitto – Kankaanpää kaatui supervuoron jälkeen

1.7.2019

Kolmen ottelun viikko huipuentui JymyJusseilla sunnuntaina, kun joukkue kohtasi Kotijoukkue Areenalla Kankaanpään Mailan. Ottelu oli jälleen hyvin kaksijakoinen, mutta mikä parasta, onnistui JymyJussit jälleen kääntämään pelin voitokseen.

Ensimmäinen sisävuoro alkoi JymyJusseilla synkästi, kun lyöntivuoro katkesi heti huonoon paikkaan. Vierasjoukkue sai omalla sisävuorollaan tehtyä tilanteen Miikka Riikoselle, joka löi pallon vastustamattomasti väliin. Toisessa vuoroparissa JymyJussit ei vielä saanut kuparistaan rikottua, mutta Kankaanpään tasoittavalla sama mies oli jälleen asialla tehden tilanteeksi 0-2. Kolmannen aloittavalla JymyJussit sai pelin ensimmäisen juoksunsa, kun Henri Puputti karkasi harhaheitolla kotiin. Kolmannessa vuoroparissa kovassa iskussa ollut Riikonen löi lukemiksi 1-3 ja tämän jälkeen vielä Jussi Kivelä upotti kumuran väliin viimeistellen jakson loppulukemiksi 1-4.

Toisen jakson Kankaanpään Maila aloitti sisältä, mutta ei onnistunut juoksunteossa. JymyJussit teki omalla tasoittavallaan kaksi juoksua Jukka-Pekka Vainionpään ja Tuomas Raunion onnistuessa. Toisessa vuoroparissa JymyJussit jatkoi ensimmäisen vuoroparin tapaan hyvää ulkopeliään ja ei päästänyt Kankaanpäätä tilanteille. Kolmannen aloittavalla KaMa onnistuu kertaalleen Riikosen lyödessä jälleen palloa väliin vastustamattomasti kaventaen lukemiksi 2-1. Kolmannessa tasoittavalla Vainionpää löi ensin JymyJussit 3-1 johtoon. Tämän jälkeen kukapa muukaan kuin Puputti iski kakkosluukusta 1+1. Seitsemän kunnaria 16 peliin iskenyt Puputti löi kunnarin jo neljännessä perättäisessä ottelussa! Miika Anttila kotiutti vielä Puputin tehden lukemiksi 6-1. Nämä jäivät myös jakson loppulukemiksi.

Supervuoron JymyJussit aloitti sisältä ja onnistui kahdesti Vainionpään ja Puputin toimesta. Kankaanpää ei omalla tasoittavallaan pystynyt tähän vastaamaan, joten JymyJussit juhli neljättä perättäistä voittoaan!

– Pääasia on, että opimme voittamaan pelejä ja opimme kääntämään niitä itsellemme. Syksyllä pelatessakin se on niin, että ainoastaan voitto merkitsee. Opetellaan aluksi voittamaan pelejä, eikä hirveästi tuijotella sinne sarjataulukkoon, että paljonko meillä on pisteitä, kertoi Puputti pelin jälkimainingeissa.