IMG_9232

JymyJusseilta vaisu esitys – Imatra vei kolme pistettä

2.8.2019

Perjantai-iltana Kotijoukkue Areenalle JymyJussien vieraaksi saapui Imatran Pallo-Veikot, joka oli ennen ottelua sarjataulukon sijalla 9. JymyJussit lähti otteluun sarjataulukon sijalta 7. Raahen porhaltaessa pisteellä ohi pelin enemmän pelanneena. Ottelu oli kotijoukkueelle vaikea alusta loppuun saakka, ja hyvässä nosteessa oleva Imatran Pallo-Veikot pelasi vahvasti napaten pelistä puhtaan 0-2 voiton.

Imatra aloitti ensimmäisen jakson väkevästi lyöden kaksi juoksua Jere Dahlströmin ja Sami Partasen hyvillä välilyönneillä. Tasoittavalla vuorolla JymyJussit sai yhden juoksun vapaataipaleella. Toisessa vuoroparissa Arttu Vilander löi pallon kakkosluukusta parkkipaikalle nollatilanteessa kiertäen kunnarin. Vilanderin kotiutti Dahlström tehden tilanteeksi 1-4. Kolmannessa vuoroparissa Nino Muuruvirta löi IPV:n viidennen juoksun viimeisenä lyöjänä. JymyJussit sai kolmannessa sisävuorossa kahden palon ajotilanteen, mutta ei onnistunut juoksunteossa. Neljännessä vuoroparissa kummatkin joukkueet tehtailivat yhden juoksun, joten ensimmäisen jakson loppulukemiksi jäivät 2-6.

Toisella jaksolla JymyJussit sai tilanteen päälle ensimmäisessä vuorossa, mutta kotiutusyritykset jäivät piippuun. Imatran hyökkäys oli kova, sillä joukkue iski kolme juoksua taululle osittain kotijoukkueen hienoisella avustuksella. Toisessa vuoroparissa kotijoukkue onnistui Jukka-Pekka Vainionpään toimesta kaventamaan lukemiksi 1-3. Loppujaksolla ei juoksuja enää nähty, joten toinen jakso päättyi myös näihin lukemiin.

Lehdistötilaisuus

Tilastot

JymyJussien seuraava ottelu on sunnuntaina, kun joukkue matkaa sarjanousijan Siilinjärven Pesiksen vieraaksi Mantulle. Seuraavan kerran JymyJussit pelaa Kotijoukkue Areenalle ensi viikon tiistaina kovassa koitoksessa, kun sarjassa viidentenä oleva Hyvinkään Tahko saapuu Seinäjoelle!