IMG_0694

JymyJussien kausi päättyi puolivälieriin

21.8.2019

Tiistai-iltana JymyJussit pelasi kolmannen puolivälierän Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan vieraissa ja panokset olivat kovat, sillä ottelusarja oli lukemissa 2-0, joten JymyJussit oli pakkovoiton edessä.

Ensimmäinen jakso alkoi tunnustelevissa merkeissä, eikä kumpikaan joukkue saanut juoksuja tehtyä ensimmäisessä vuoroparissa. Toisen aloittavalla kotijoukkue iski kaksi juoksua Juho Hacklinin pompulla ja Matti Latvalan kumuralla. Kolmannen aloittavalla Sasu Toikka siirsi Pallonlyöjät jo 3-0 johtoon. Jukka-Pekka Vainionpää iski kolmannen tasoittavalla kumuran väliin kaventaen lukemiksi 3-1. Henri Puputti löi vielä yhden juoksun neljännessä vuoroparissa, mutta se jäi kosmeettiseksi, sillä lyöjät loppuivat tilanteessa. Ensimmäinen jakso päättyi lukemiin 3-2.

Toisella jaksolla Latvala avasi pelin kotiuttamalla Anssi Lammilan kotipesään tehden tilanteeksi 1-0. Kolmannen aloittavalla Vainionpää löi JymyJussit tasoihin, mutta tasoittavalla vuorolla kotijoukkue Pallonlyöjät onnistui jälleen kahdesti Hacklinin ja Matti Saukon lyönneillä. JymyJussit ei enää kyennyt tähän vastaamaan, joten toinen jakso päättyi lukemiin 3-1.

– Viimeinen ottelu noudatti samaa kaavaa kuin edellisetkin. Hyvin tiedetään mitä lyödä ja mitä tehdä, mutta meistä ei ollut kuitenkaan käyttämään paikkoja hyödyksi. Kaveri pelaa sen verran hyvällä tasolla, että jos lyönnit ei napsu, niin kaveri tekee kyllä palot, harmitteli ykköspalkittu Tuomas Raunio.

– Itsellä oli vähän sellainen tunne, että oltiin joka pelissä vähän jäljessä – kertoo paljon, että saatiin yksi jaksotasuri ja loput hävittiin. Paremmasta ei ole kahta sanaa, kyllä Kopla ansaitsi mennä tästä jatkoon. Päällimmäisenä tietysti iso pettymys. Ajattelin, että päästään torstaina vielä jatkaan sarjaa, mut näin tällä kertaa, kertoi Antti Piuhola.

 

 

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »