IMG_2653

JymyJussit taisteli voiton kotiutuslyöntikisan kautta!

15.2.2020

Toisessa Halli-SM -karsintapelissä JymyJussien vieraaksi saapui Koskenkorvan Urheilijat, joka metsästi niin ikään ensimmäistä voittoaan Lohko C:ssä. Kolmostilanteet menivät ottelussa JymyJusseille 21-19 ja koko ottelu kotiutuslyöntikilpailun kautta lukemin 2-1 (4-5, 6-5, 2-1).

Ottelun ensimmäinen jakso alkoi tasaisissa merkeissä, mutta JymyJussit otti hallinnan itselleen toisessa vuoroparissa Atte Kontion lyödessä pallon seinään kahden juoksun arvoisesti. Kolmannessa vuoroparissa JymyJussit onnistui myös kahdesti Henri Puputin ja Rasmus Tepon lyödessä juoksut mieheen. Vierasjoukkue oli kuitenkin sitkeä aloittaen kovan kirinsä neljännen tasoittavalla. Ensin lyöjämörssäri Patrik Wahlsten löi hienon lyönnin kakkosluukusta seinään. Tämän jälkeen Kossu hyökkäsi raivoisasti päälle kääntäen jakson lopulta itselleen lukemin 4-5.

Toisen jakson alussa Wahlsten vei Kossun 0-1 johtoon, mutta tasoittavalla JymyJussit iski kolmesti Puputin, Jukka-Pekka Vainionpään ja Elmeri Liedon toimesta. Toisessa sisävuorossa vierasjoukkue iski ensin Aku Kettusen kakkospuolen lyönnillä 3-2 kavennusjuoksun ja tämän jälkeen Jouni Mäki löi 3-3 tasoitusjuoksun. Tasoittavalla vuorolla Puputin kumura upposi väliin ja tämän lisäksi seinäjokiset saivat kaksi juoksua vapaataipaleilla siirtyen 6-3 johtoon. Koskenkorva tuli vielä juoksun päähän, mutta jakso päättyi kotijoukkueelle lopulta lukemin 6-5.

Kotiutuslyöntikilpailussa JymyJussit onnistui ulkopelissä “Kossun” jäädessä yhteen juoksuun. JymyJussit sai omalla vuorollaan tasoitusjuoksun vapaalla ja lopulta Vainionpää niittasi ottelun ratkaisujuoksun.

Tänään Seinäjoki Areenassa kello 17.30 kohtaavat Kankaanpään Maila ja Vimpelin Veto. JymyJussien viimeinen Halli-SM -karsintapeli pelataan sunnuntaina 1.3. Areenassa Vimpelin Vetoa vastaan.