IMG_4114_muokattu

JymyJussit voittoon kesän ensimmäisessä harjoituspelissä Alavudella

18.6.2020

JymyJussit pääsi viimein irti myös pelien muodossa, kun se sai vastaansa Alavuden Peli-Veikot kesän ensimmäisessä harjoituspelissään. APV nousi viime kesän päätteeksi miesten Ykköspesikseen ja toimii JymyJussien farmijoukkueena tulevalla kaudella. JymyJusseilta vastapuolella pelasi eilen Oskari Mäkelä, Atte Kontio sekä Tomi Ritola.

Ensimmäisellä jakson kotijoukkue aloitti sisältä ja rakensi tilanteen ykköspyssylleen Mikko Mahlamäelle, joka avasi juoksuhanat keskipompullaan. Jakson alkupuolen Alavus taisteli hienosti mukana, mutta kolmannessa vuoroparissa JymyJussit meni lopulta menojaan. Ensimmäinen jakso lopulta JymyJusseille lukemin 3-7.

– Lähdettiin hakemaan peruspelin toimivuutta ja omien lyöntiratkaisujen viemistä peliin mitä ollaan harjoiteltukin ja siinä kyllä onnistuttiin erittäin hyvin. Muutama yksittäinen lyöntiratkaisu pelissä tuli mitä ei olla harjoiteltu, mutta hyvin mentiin suunnitellun sapluunan mukaan. Lyötiin niitä mitä ollaan harjoiteltu, kertaa pelinjohtaja Jussi Parvi.

Toisen jakson JymyJussit aloitti sisältä, mutta APV onnistui torjumaan JymyJussien hyökkäyksen. Jakson ratkaisuhetket nähtiin jälleen kolmannessa vuoroparissa, kun JymyJussit karkasi 2-6 johtoon. Alavus onnistui vielä kertaalleen hurjassa iskussa olleen Mahlamäen toimesta, mutta jakson loppulukemiksi kirjattiin 3-6 vierailijoille.

– Ulkopelissä ei lähdetty erityisesti ketään vastaan pelaamaan, vaan omaa peruspeliä pelattiin ja haettiin sijoittumista kuntoon eri tilanteissa. Räpylävirheitä tuli, mutta kyllä kaveri löikin hyvin. Itävalolla hieno peli. Elokuussa viimeksi ollut pelissä mukana, niin siihen nähden erittäin hyvä ensimmäinen peli. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikon peleihin ja ottaa seuraavia uusia asioita peliin mukaan.

– Pitää kiittää APV:tä tästä hienosta tapahtumasta ja että saatiin mahdollisuus aloittaa pelikausi ottelulla yhteistyöseuran kanssa. Monelle meille ensimmäinen kokemus Montussa ja hyvä meininki oli. Varmasti saa Alavus hyvän tunnelman myös kesän ykköspesispeleihin täällä.

JymyJussien seuraava harjoituspeli on ensi viikon keskiviikkona vieraskentällä Koskenkorvan Urheilijoita vastaan kello 18.00.

 

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »