IMG_5109_muokattu

Kainuulaiset vahvempia tänään – kaksi pistettä Sotkamoon

16.7.2020

Torstai-illan kamppailussa Seinäjoen Kotijoukkue Areenalle vieraaksi saapui Sotkamon Jymy. Kumpikin joukkueista oli ennen illan ottelua kokenut yhden tappion ja voittanut muut ottelunsa, vierasjoukkueella oli toki tilillään yksi ottelu enemmän. Ensimmäisellä jaksolla Jymy oli selkeästi vahvempi, mutta toisella jaksolla nähtiin jo huomattavasti tasaisempaa kamppailua. Ottelu päättyi lukemiin 0-1 (0-5, 1-1).

Ottelun ensimmäiset juoksut näkivät päivänvalon toisen vuoroparin tasoittavalla, kun Sotkamon Antti Korhonen ja Riku Niemi löivät juoksut mieheen. JymyJussien kotiuttajat jäivät vähälle ruualle ensimmäisellä jaksolla, ja kolmannessa vuoroparissa vierasjoukkue meni menojaan iskien kolme juoksua taululle. Ensimmäinen jakso päättyi Jymylle lukemin 0-5.

Toisen jakson alussa kotijoukkue sai jo torjuttua Jymyn kovan kärjen, mutta kainuulaiset rakensivat väkisin peräpäästä tilanteen Lauri Rönkölle, joka iski Jymyn johtoon. Kolmannessa vuoroparissa JymyJussit iski jakson tasoihin, kun Jukka-Pekka Vainionpään kumuralla kotiin kirmasi Sami-Jukka Korvola. Neljännessä vuoroparissa ei kumpikaan enää onnistunut juoksuja tekemään, joten toinen jakso päättyi lukemiin 1-1.

Lehdistötilaisuus

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Tänään edellisen ottelun värikkäin pelaaja Henri Itävalo antoi kypärän hyvin ulkona luutineelle Tero Tyynelälle!