IMG_5337_muokattu

Kankaanpää kaatuu tiukan väännön jälkeen!

23.7.2020

Koleana torstai-iltana JymyJussit sai vieraakseen Kankaanpään Mailan, joka nappasi viime lauantaina kolme pistettä seinäjokisten kustannuksella kotikentällään. Tämän illan otteluun JymyJussit lähti hakemaan revanssihengessä voittoa satakuntalaisista. JymyJussien kokoonpanosta peräti kahdeksan pelaajaa oli tänään Seinäjoen Maila-Jussien kasvatteja!

JymyJussit aloitti sisällä hyvin, kun heti ensimmäisessä sisävuorossa Henri Puputti kotiutti Toni Marjamäen tehden tilanteeksi 1-0. Kankaanpää vastasi omalla tasoittavallaan kahdella juoksulla Arttu Ruuskan ja Kari Kellokosken onnistuessa. Toisen tasoittavalla vierasjoukkue oli jo karata, kun JymyJussien piinana aiemminkin ollut Miikka Riikonen löi pallon vastustamattomasti väliin ja Petteri Kortelainen lisäsi vielä kotijoukkueen tuskaa iskien KaMan neljännen juoksun. JymyJussit kuitenkin heräsi taistelemaan kolmannessa vuoroparissa, kun Jukka-Pekka Vainionpään kovalla kolmosluukkuvedolla juoksun toi Sami-Jukka Korvola. Isännät onnistuivat nollaamaan Kankaanpään kolmannen tasoittavalla ja neljännen aloittavalla Vainionpää ja Elmeri Lieto löivät vielä juoksut mieheen tasoittaen pelin. Kankaanpää ei onnistunut voittojuoksua omalla sisävuorollaan tekemään, joten ensimmäinen jakso päättyi lukemiin 4-4.

Toinen jakso alkoi nihkeissä merkeissä, eikä kumpikaan joukkue onnistunut juoksuja lyömään kahdessa ensimmäisessä vuoroparissa. Kolmannen tasoittavalla JymyJussit iski kaksi juoksua Vainionpään ja Puputin lyödessä hyvillä lyönneillä toisen jakson juoksutilin auki. Neljännessä vuoroparissa Kankaanpää jäi yhteen juoksuun, joten toinen jakso päättyi JymyJusseille lukemin 2-1!

Lehdistötilaisuus

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Tänään edellisen ottelun värikkäin pelaaja Sami-Jukka Korvola antoi kypärän hienon pelin lautasella pelanneelle Oskari Mäkelälle!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.