IMG_6475_muokattu

Kempeleen reissulta ei pisteitä – Kiri voittoon lukemin 2-0

18.8.2020

JymyJussit kohtasi tiistai-iltana aurinkoisella Säävalat Oy Areenalla Kempeleen Kirin toistamiseen tälle kautta. Ensimmäinen joukkueiden välinen kohtaaminen meni seinäjokisten hyväksi lukemin 2-0, mutta tänään Kiri oli kuskin paikalla.

Ottelun alku oli JymyJusseille synkkä, sillä kotijoukkue hyökkäsi heti jakson alussa kovaa ja onnistui kolmesti lyömään seinäjokisten räpylöistä juoksun. JymyJussit tuli tasoittavalle vuorolle hyvin Jukka-Pekka Vainionpään iskettyä ensin pallon väliin ja tämän jälkeen Toni Marjamäki löi linjasta seinäjokisten toisen juoksun. Toisessa vuoroparissa JymyJussit piti nollat ja Vainionpää löi pelin tasoihin hienolla välilyönnillä, mutta kolmannessa vuorossa Ossi Meriläinen löi Kirin voittojuoksuksi jääneen neljännen juoksun. Neljännessä vuoroparissa kotijoukkue karkasi vielä lopullisesti seinäjokisilta voittaen jakson lukemin 8-3.

Toiselle jaksolle JymyJussit teki pieniä muutoksia, kun Joona Kettunen tuli ulkopeliin ja Eemeli Jaakkola siirtyi jokeriksi. Ulkopeli tiivistyi hieman toisella jaksolla, mutta ei riittävän paljoa, sillä sisäpeli ei toiminut JymyJussien haluamalla tavalla. Toisen tasoittavalla Meriläinen ja Jussi Korhonen iskivät juoksut mieheen ja siirsivät kotijoukkueen johtoon. Kolmannessa vuoroparissa Meriläinen iski vielä Kirin kolmannen juoksun ja neljänteen vuoropariin lähdettiin Kempeleen 3-0 -johtoasemasta. Vainionpää onnistui kaventamaan ottelun lopussa lukemiksi 3-1, kun kotijoukkue tyytyi tekemään tilanteessa tärkeän takapalon, mutta nämä jäivät jakson loppulukemiksi.

– Aika tyhjää lyö kyllä, oltiin kyllä niin heikkoja, että ei keksi edes mitään sanottavaa. Aika mitäänsanomaton esitys, ei oikein mikään onnistunut ja käytettiin virtaa vähän vääriin asioihin. Ei tätä auta jäädä harmittelemaan, kun seuraava peli tulee nopeasti ja silloin pitää olla peli kunnossa. Ei siinä muu auta, kun mennä eteenpäin kertoi ykköspalkittu Tero Tyynelä.

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Edellisen ottelun värikkäin ulkopelaaja Elmeri Lieto antoi kypärän hyvän ulkopelin pelanneelle Tuomas Rauniolle!