IMG_5840_muokattu

Koskenkorva kaatui kuumassa helteessä kolmen pisteen arvoisesti

8.8.2020

Helteisenä lauantaina JymyJussit kohtasi neljännen kerran tälle kaudelle paikallisvastustajansa Koskenkorvan Urheilijat. Kolme aiempaa kohtaamista oli päättynyt JymyJussien voittoon, joten peliesityksiään rutkasti parantanut Koskenkorva lähti hakemaan kauden ensimmäistä voittoaan seinäjokisten kustannuksella.

Ensimmäinen jakso ei ollut varsinaisesti sisäpelin juhlaa, kun kummankin joukkueen lyöntipeli yskähteli ja ulkopelit pitivät suhteellisen hyvin. Jakso eteni erittäin tasaisissa lukemissa aina neljänteen vuoropariin saakka, jossa Elmeri Lieto päästi kotijoukkueen piinasta ja löi vapauttavan johtojuoksun. Vierasjoukkue pääsi yrittämään vielä neljännen tasoittavalla, mutta JymyJussien vahva ulkopeli kesti painostuksen ja näin ollen ensimmäinen jakso meni seinäjokisille lukemin 3-2.

Toinen jakso eteni hyvin samoissa merkeissä kuin ensimmäinen kummankin joukkueen pelatessa hyvää ulkopeliä. Neljänteen vuoropariin edettiin JymyJussien 2-1 -johtolukemissa, kunnes Jaakko Erkkilä iski kovan pommin kolmosluukkuun, jonka Henri Puputti syöksyi ilmiömäisesti poikki. Lyönnillä tuli kuitenkin Koskenkorvan tasoitusjuoksu. Enempää juoksuja vierasjoukkue ei onnistunut tekemään, joten tässä vaiheessa kaksi pistettä oli varmat ja kolmatta JymyJussit lähti hakemaan tasoittavalta. Kotijoukkue onnistui rakentamaan peräpäästä tilanteen kovassa lyönnissä olleelle Jukka-Pekka Vainionpäälle, jonka taidokkaalla näpillä Sami-Jukka Korvola toi toisen jakson voittojuoksun.

Lehdistötilaisuus

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Edellisen ottelun värikkäin ulkopelaaja Sami-Jukka Korvola antoi kypärän elintärkeän pelastuksen lopussa tehneelle Henri Puputille!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.