IMG_4319_muokattu

Koskenkorva voittoon kesän toisessa harjoitusottelussa

24.6.2020

JymyJussit pelasi kesän toisen harjoituspelinsä keskiviikko-iltana Sähkökoje Areenalla Koskenkorvan Urheilijoiden vieraana. Aurinkoisessa säässä pelattu peli tarjosi varsin kaksijakoisen näytöksen JymyJussien voittaessa ensimmäisen jakson ja Koskenkorvan voittaessa selvästi toisen jakson. Lopussa pelattiin myös kotiutuslyöntikilpailu, jonka vei kotijoukkue nimiinsä. Ottelun loppulukemat 2-1 (1-2, 10-5, 3-1).

Ensimmäinen jakso oli tasaista puurtamista, ja JymyJussit käänsi sen itselleen lukemin 1-2. Ulkopeli oli varmaa, ja sisäpelissä joukkue onnistui lyömään tarvittavat juoksut.

– Tänään painotettiin sisäpelissä vähän erilaisia asioita kuin aiemmin ja niissä onnistuttiin hyvin. Ensimmäisellä jaksolla kärsivällistä peliä, vaikka siinäkin tuli muutama räpylävirhe, kertaa Jussi Parvi ottelun kulkua.

Toisella jaksolla Koskenkorva tuli ryminällä sisään lyöden neljä juoksua taululle. Jakson lopullinen ratkaisu syntyi kolmannessa vuoroparissa, jossa Koskenkorva onnistui peräti kuudesti. JymyJussit osoitti loppujaksosta vielä heräämisen merkkejä kaventaen vielä lukemiksi 10-5, mutta jakso päättyi lopulta näihin lukemiin.

– Toisella jaksolla räpylävirheitä tuli liikaa peräkkäin jakson alkuun ja sitten vastustaja löi perään hienoja lyöntejä. Kossu pelasi hyvää ulkopeliä ja suorittivat hienosti hyvistäkin lyönneistä. Itse ei onnistuttu räpylän kanssa tänään vielä niin hyvin kuin on mahdollista, mutta luottavaisin mielin tästä eteenpäin.

Viimeisen harjoitusottelunsa JymyJussit pelaa tulevana lauantaina Kotijoukkue Areenalla kello 15, jolloin vieraaksi Seinäjoelle saapuu Kankaanpään Maila. Otteluun otetaan sisään 470 katsojaa ja lippuja myydään portilla hintaan 10€. Kausikortit ja muut vapaakortit eivät toimi harjoituspelissä. Tykysetelit käyvät normaaliin tapaan. Tervetuloa!

 

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »