IMG_6213

Kotijoukkue Areenalla sattui ja tapahtui – Kempele voitti erikoisen ottelun kotiutuslyöntikisassa

14.6.2019

Kotijoukkue Areenalla nähtiin torstaina hyvin kaksijakoinen peli, jossa sattui ja tapahtui. JymyJusseilta nähtiin ottelussa ajoittain varsin hyvääkin esitystä, mutta muutama musta hetki käänsi ottelun vierasjoukkueelle.

Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue avasi juoksutilinsä heti alussa, kun Jukka-Pekka Vainionpää kotiutti Juuso Myllyniemen kotipesän turviin. JymyJussien ulkopeli torjui Kempeleen painostukset hienosti ja Kiri ei onnistunutkaan juoksuja tekemään ensimmäisen kolmen vuoron aikana. Kotijoukkue otti jo jonkunlaista niskalenkkiä vastustajastaan kolmannessa vuoroparissa onnistuen kolmesti juoksunteossa Henri Puputin, Jukkiksen ja Sami-Jukka Korvolan toimesta. Lopussa tapahtui kuitenkin jälleen outoja asioita ja muutaman yksittäisen juoksun ja parin läpilyönnin jälkeen vierasjoukkue kiri rinnalle ja ohi. Jakso päättyi lopulta Kempeleen voittoon lukemin 4-7.

Toisen jakson Kempele aloitti sisältä ja aloittikin vakuuttavasti iskien kolme juoksua taululle. JymyJussit kavensi pelin Jukkiksen toimesta omalla tasoittavallaan. Toisessa vuoroparissa Kempele jäi nollille ja seinäjokiset tulivat tasoihin Jukkiksen ja Toni Marjamäen toimesta. Kolmannessa vuoroparissa Kempele onnistui kertaalleen Matti Korhosen kotiuttaessa Onni Määtän. Kolmanteen vuoropariin JymyJussit tuli kovalla ryminällä, kun joukkue rakensi Elmeri Liedolle ajotilanteen ja vastikään Itä-Länteen valittu “Lieri” pamautti pajatson tyhjäksi. Tämän jälkeen Puputti huudatti vielä kotiyleisöä piiskaten kauden kolmannen kunnarinsa kakkosluukusta etutilanteessa tehden tilanteeksi 12-4.

Supervuorossa ei juoksuja nähty kummaltakaan joukkueelta, joten edessä oli jälleen kotiutuslyöntikilpailu. Kempele onnistuu omalla vuorollaan kahdesti ja tähän ei JymyJussit pystynyt vastaamaan. Ottelu vierasjoukkueelle lukemin 1-2.

– Peli oli oikeastaan meidän hallinnassa ja silti hävisimme. Superissa meillä oli taas paikka ratkaista ja emme onnistuneet. Sitä meidän pitää vähän miettiä, että mitä teemme ratkaisupaikoissa, kun nyt meillä on ollut pari peliä, joissa on ollut paikat ratkaista ja emme ole kyenneet siihen. En muuten näe, että meillä mitään hätää olisi – pitää vaan osata kääntää nämä voitoiksi, kertoo ykköspalkittu Jukkis.

Lehdistötilaisuus

Tilastot

Vastus ei seuraavassa ottelussa ainakaan helpotu, kun JymyJussit kohtaa Saarikentällä hurjaa jälkeä alkukaudesta tehneen Vimpelin Vedon. Ottelu alkaa kello 16.00 Vimpelissä.