IMG_7655_muokattu

Kotijoukkue Areenalla tiukkaa vääntöä – JymyJussit voittoon supervuorossa

10.7.2019

Keskiviikko-iltana Kotijoukkue Areenalla vieraili Alajärven Ankkurit, joka on esittänyt piristymisen merkkejä Risto Ojanperän alaisuudessa pitäen montaa joukkuetta erittäin kovilla. Ankkurit piinasi myös seinäjokisia pitkään, mutta lopulta JymyJussit oli kuitenkin vahvempi supervuoron jälkeen.

Ottelun ensimmäinen juoksu nähtiin toisessa vuoroparissa, kun Jukka-Pekka Vainionpää kotiutti Tuomas Raunion tehden lukemiksi 1-0. Toisessa vuoroparissa Ankkurit sai tilanteen päälle ja teki kaksi juoksua Martti Viitasalon ja Markus Hallasuon toimesta. JymyJussit sai hyvin tilannetta läpi jakson, mutta Ville Posti poltti useampaan kertaan kotijoukkueen etenijöitä kotipesän kynnykselle. Neljännessä vuoroparissa tilanne näytti jo kahdella palolla kohtalaisen tukalalta, mutta Vainionpää löi helpottavan tasoitusjuoksun ja tämän jälkeen alkoi paukkumaan. Toni Marjamäki veti hurjan pommin kakkosjatkeelle ja tästä tuloksena 1+1. Tämän jälkeen Mikko Haukkala löi yhden juoksun kakkospuolelta kotiuttaen Marjamäen. Toisella lyöntikierroksella Haukkala löi pallon keskeltä takaa läpi ja myös tästä tuloksena 1+1. Alajärvi ei saanut tasoittavallaan juoksuja tehtyä, joten jakso päättyi lukemiin 7-2.

Toisen jakson Alajärvi aloitti räväkästi, kun Viitasalon hyvällä kolmosrajaleikkurilla kotiin juoksi Severi Piispanen ja Posti. JymyJussit kavensi lukemiksi 1-2 Jukkiksen lyödessä Tero Tyynelän kotiin. Kolmannessa vuoroparissa Ankkurit lisäsi johtoaan, kun Antti Pukkisen hyvällä kääntönäpillä kotiin kirmasi Mikael Penninkangas. Neljännessä vuoroparissa Tuomo Lönnmark viimeisteli jakson loppulukemiksi 1-4.

Supervuorossa JymyJussit piti Alajärven tiukasti nollilla ja omalla sisävuorollaan Henri Puputin painavalla kumuralla kotiin paineli Juuso Myllyniemi sinetöiden ottelun voiton kotijoukkueelle!

Lehdistötilaisuus

Tilastot

Perjantaina pelataan jo seuraavan kerran paikallispelin merkeissä, kun Kotijoukkue Areenalle saapuu Koskenkorvan Urheilijat!