IMG_8169

Kouvolassa tiukka kamppailu – JymyJussit taipui lukemin 1-0

19.7.2019

Perjantai-iltana JymyJussit pelasi KSS Energia Areenalla sarjakakkosen Kouvolan Pallonlyöjien vieraana. Kotijoukkue onnistui tekemään 24 kolmostilannetta ottelussa, mutta JymyJussien takatilannepelaaminen oli ottelussa hyvällä tasolla. Seinäjokiset saivat ottelussa 16 kolmostilannetta. Ottelu oli tiukkaa vääntöä aina alusta viimeiseen vuoropariin saakka, mutta lopussa KPL oli vahvempi.

Ensimmäinen jakso alkoi lupauksia herätellen, kun Henri Puputin vapaa lyönti painui kakkosluukusta läpi ja tällä lyönnillä Sami-Jukka Korvola toi JymyJussien avausjuoksun. Pallonlyöjät onnistui kahdesti omalla tasoittavallaan Juho Hacklinin ja Matti Latvalan toimesta. Toisen aloittavalla Jukka-Pekka Vainionpää tasoitti pelin, mutta Kouvolan Toni Laakso onnistui tasoittavalla viemään kotijoukkueen jälleen johtoon. Kolmannessa vuoroparissa Vainionpää kotiutti Puputin tasoittaen lukemiksi 3-3. Kouvola sai neljännen tasoittavalla tilanteen päälle, mutta JymyJussien ulkopeli kesti painostuksen hienosti ja näin ollen ensimmäinen jakso päättyi tasan.

Toisella jaksolla KPL aloitti juoksunteon Hacklinin kotiuttaessa Tommi Mäentaustan kotipesän turviin. JymyJussien ensimmäinen sisävuoro jäi vaisuksi kotijoukkueen lukkarin Janne Kivipellon viedessä seinäjokisten kaarta. Toisessa vuoroparissa JymyJussit siirtyi johtoon, kun ensin Jukkis kotiutti Toni Marjamäen ja tämän jälkeen Henri Itävalon välilyönnillä kotiin juoksi Tero Tyynelä. Kolmannessa vuoroparissa Laakso tasoitti kolmosrajapuhkaisulla lukemiksi 2-2. Seinäjokiset siirtyivät 2-3 johtoon Elmeri Liedon hienolla yhden käden kääntönäpillä. Kouvola pisti neljännen aloittavalla raivoisan hyökkäyksen päälle ja sai tasoituksen aluksi harhaheitolla. Tämän jälkeen Laakson haastolyönnillä kotiin juoksi Roope Koskelainen. Samassa rytäkässä Ville Viita loukkasi itseään ja joutui tulemaan pois ulkokentältä. Viidan ulkokentällä korvasi Atte Kontio. Neljännen tasoittavalla JymyJussit jäi muutaman sentin päähän tasoitusjuoksusta, mutta joutui lopulta taipumaan Kouvolalle toisella jaksolla lukemin 4-3.

Huomenna JymyJusseilla on uusi mahdollisuus napata pisteitä, kun Rantakentällä vastaan asettuu Kiteen Pallo kello 16.00!