IMG_4887_muokattu

Makoisa kolmen pisteen voitto Koskenkorvalta!

11.7.2020

JymyJussit matkasi lauantaina Sähkökoje Areenalle Koskenkorvan Urheilijoiden vieraaksi. Kotijoukkueella oli allaan kaksi tappiota ja seinäjokisilla kaksi voittoa ja Vimpelille tiistaina kärsitty tappio. Ensimmäinen jakso oli sisäpelin osalta nihkeä, mutta vahva ulkopeli antoi mahdollisuuden jaksovoittoon. Toisella jaksolla myös sisäpeli aukesi hieman. JymyJussit voitti ottelun lukemin 0-2 (1-2, 3-5).

Ensimmäinen jakso oli kauttaaltaan ulkopelin juhlaa kummankin joukkueen tuskaillessa sisäpelinsä kanssa. JymyJussit sai pelin auki kolmannen aloittavalla, kun Jukka-Pekka Vainionpää kotiutti Sami-Jukka Korvolan kotipesän turviin. Elmeri Lieto lisäsi JymyJussien johtolukemiksi neljännessä vuoroparissa 2-0 Tero Tyynelän tuodessa jakson voittojuoksun. Koskenkorva iski vielä kavennusjuoksun Patrik Wahlstenin toimesta, mutta jakson loppulukemiksi jäivät 1-2.

Toisen jakson juoksutehtailun aloitti Koskenkorvan Urheilijat Miika Anttilan iskiessä kovalla kolmossaumavedolla Jaakko Erkkilän kotiin. JymyJussin vastaus nähtiin toisen vuoroparin tasoittavalla, kun Henri Puputti löi Tyynelän suoraan kakkospesältä kotiin ja tämän jälkeen Vainionpää iski Puputin kotiin kovalla kakkossauman pommilla tehden tilanteeksi 1-2. Lieto lisäsi vielä johtoa kotiuttamalla kakkospussin hidastetulla Tuomas Raunion. Kolmannen aloittavalla kotijoukkue rakensi tilanteen ykköspyssylleen Wahlstenille, joka iski keskisaumasta lukemiksi 2-3. Koskenkorvan niskat taittuivat kuitenkin kolmannen tasoittavalla JymyJussien iskiessä kaksi juoksua taululle. Kossu kavensi lopussa vielä lukemia, mutta JymyJussit pelasi johtoasemassa hallitusti ja nappasi 3-5 jaksovoiton.

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Tänään edellisen ottelun värikkäin pelaaja Tuomas Raunio antoi kypärän etukentällä hyvin luutineelle Eemeli Jaakkolalle!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.