IMG_6007

Maraton-ottelu kääntyi lopussa Kouvolan hyväksi

10.6.2019

Sunnuntaina Seinäjoelle vieraaksi saapui viime kauden hopeamitalisti Kouvolan Pallonlyöjät. JymyJussit oli ensimmäisellä jaksolla vastaantulija, mutta jaksotauolla asetelmat muuttuivat täysin. Ottelun venyi lopulta aina viidenteen kotiutuslyöntikilpailuun saakka, jossa Pallonlyöjät oli kuitenkin lopulta rutinoituneempi joukkue. Ottelu päättyi lukemiin 1-2 (0-8, 5-1, 0-0, 7-8).

Ensimmäisellä jaksolla vierasjoukkue aloitti ottelun sisältä ja aloittikin räväkästi. Koplan vahva hyökkäys tuotti peräti kolme juoksua alkuun. JymyJussien sisäpelissä suoritukset jäivät kerta toisensa jälkeen piippuun, eikä Kouvolan hyvällä ulkopelillä ollut mitään hätää oikeastaan koko ensimmäisellä jaksolla. Kouvolalaiset lisäsivät kolmannessa ja neljännessä vuoroparissa vielä johtolukemiaan, eikä JymyJussit pystynyt tähän enää vastaamaan, joten jakso vierailijoille 0-8.

Toiselle jaksolle JymyJussit tuli kauden parhaalla peli-ilmeellä ja joukkue onnistuikin avaamaan juoksutilinsä Henri Puputin lyödessä Tuomas Raunion kotiin. Lisää riemua nähtiin kolmannessa vuoroparissa, kun Elmeri Liedon näpillä kotiin taisteli Juuso Myllyniemi. Neljännessä vuoroparissa nähtiin Jukka-Pekka Vainionpäältä hurja sivallus kakkosluukkuun ja tästä tuloksena 1+2. Näin ollen Jukkiksen kunnaritilikin aukesi tälle kautta! Kopla ei onnistunut enää kunnollista kiriä omalla tasoittavallaan käynnistämään ja jakson loppulukemiksi kirjattiin lopulta 5-1.

Supervuorossa JymyJussit onnistui pitämään Kouvolan juoksuitta ja pääsi itse lyömään ottelun voitosta, mutta kotiutukset eivät tällä kertaa onnistuneet, joten ottelu jatkui kotiutuslyöntikilpailuun saakka. Kotiutuslyöntikilpailu jatkui aina viidenteen kierrokseen saakka, kunnes Kouvola onnistui kääntämään ottelun itselleen.

– Annettiin ensimmäisellä jaksolla räpylästä pari juoksua ja kaveri siinä sitten pääsi jo karkaamaan pian. Ei meidän oma sisäpelikään ensimmäisellä jaksolla pyörinyt kovin hyvin. Tehtiin iso muutos kaikkien pään sisällä jo oikeastaan ennen peliä ja nyt ruvettiin jo vähän näyttämäänkin JymyJusseilta taas, mutta olisihan se ihan kiva ollut taas voittaakin, tuumii hienon pelin pelannut ykköspalkittu Ville Viita.

– Se ensimmäisen jakson henkilökohtainen suorittaminen ei ollut kyllä mistään kotoisin. Mietin tuossa pelin jälkeen, että mitä toiselle jaksolle muutettiin, niin edelleen samat lyöntiratkaisut meillä oli käytössä, mutta se suorittaminen vaan parantui. Toivottavasti joukkue tästä itsekin näki sen, että ei se vaadi sen ihmeempiä, kunhan se oma suorittaminen parantuu, niin siitä se lähtee. Peli-ilmeen parantuminen tässä lämmittää kaikista eniten mieltä, päättää pelinjohtaja Antti Piuhola.

Tilastot

Lehdistötilaisuus

Seuraava ottelu onkin jo torstaina, kun Kotijoukkue Areenalle saapuu lyöntivoimainen nousijajoukkue Kempeleen Kiri. Tervetuloa otteluun!

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »