IMG_6657

Nihkeä kamppailu Koskenkorvalla päättyi JymyJussien voittoon

28.6.2019

Torstaina JymyJussit vieraili Sähkökoje Areenalle Koskenkorvan Urheilijoiden vieraana. Ottelusta ei muodostunut mitään varsinaista pesäpallo-klassikkoa, vaikka paikallisotteluun oli paikalle saapunutkin 1976 katsojaa.

Koskenkorvan avausjuoksun löi Ville-Veikko Olli, joka kotiutti Juho Hakomäen. Tasoittavalla vuorolla JymyJussit teki kaksi juoksua Jukka-Pekka Vainionpään ja Miika Anttilan hyvillä välilyönneillä. Ulkopeli piti ensimmäisellä jaksolla seinäjokisilla hyvin, mutta sisäpeli oli huonoa ensimmäistä vuoroa lukuunottamatta. Neljännen aloittavalla Koskenkorva löi pelin tasoihin Patrik Wahlstenin toimesta. Näihin lukemiin myös ensimmäinen jakso päättyi.

Toisella jaksolla JymyJussit avasi sisältä ja teki yhden juoksun Sami-Jukka Korvolan kotiuttaessa Juuso Myllyniemen. Toisessa vuoroparissa Vainionpää lisäsi JymyJussien johtolukemiksi 0-2. Koskenkorva kavensi peliä omalla tasoittavallaan Wahlstenin kovalla saumalyönnillä. Kolmannessa vuoroparissa JymyJussit teki tilanteen Jukkikselle, joka löi pallon väliin tehden lukemiksi 1-3. “Kossu” kavensi vielä peliä Wahlstenin hyvällä luukkulyönnillä, mutta ratkaisijan rooliin toisella jaksolla nousi kuitenkin Henri Puputti, joka löi pallon kakkosluukusta läpi ja kiersi kunnarin. Läpilyönnillä kotiin juoksivat myös Ville Viita ja Elmeri Lieto. Tällä kunnarilla Puputti siirtyi Superpesiksen kaikkien aikojen kunnaritilaston kärkeen ohi Juha Korhosen!

– Hyvin kaksijakoinen peli, mikä onkin ollut meille tyypillistä tällä kaudella. Ulkona pelataan hyvin, mutta sisällä tapahtui taas kaikenlaista. Tyytyväinen voi olla siinä mielessä, että aika paljon saadaan sohlata peleissä ja silti ollaan pystytty kääntämään pelejä voitoiksi. Ei olla täältä usein pisteiden kanssa lähdetty kotiin, mutta nyt lähdettiin, niin hyvä näin, analysoi ykköspalkittu Ville Viita.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä huono ja ajatus ei ollut kaarella mukana. Ulkona taas oltiin ihan hyviä. Kaksi pinnaa ja voitto, niin siihen pitää silti olla tyytyväinen, kertoo Antti Piuhola.