IMG_8186

Nihkeä vierailu Rantakentälle – Kitee vei ottelun nimiinsä superissa

21.7.2019

Viikonlopun tuplareissu jatkui lauantaina Rantakentällä Kiteen Pallon vieraana. Toukokuun aiemmassa kohtaamisessa kiteeläiset veivät Kotijoukkue Areenalta pisteet mennessään lukemin 0-1. Rantakenttä on ollut tunnetusti seinäjokisille vaikea paikka vierailla, eikä tämäkään reissu tuottanut poikkeusta sääntöön. Kitee pelasi raikasta sisäpeliä ja vei ensimmäisen jakson nimiinsä 6-4. Toisen jakson seinäjokiset väänsivät väkisin itselleen lukemin 4-5, joten ottelun ratkaisu siirtyi supervuoroon, jossa kotijoukkue oli lopulta vahvempi 1-0.

Kitee aloitti ensimmäisen jakson vahvasti tehden kaksi juoksua Ville Liukun kolmosrajaleikkurilla ja Sami Mikkolanahon välilyönnillä. JymyJussit ei ottelun alussa saanut sisäpeliään pyörimään. Kotijoukkue sen sijaan pelasi vahvasti mailanvarressa lisäten toisessa vuoroparissa johtolukemiksi 4-0 Hannes Pekkisen haastolyönnillä ja Mikkolanahon välilyönnillä. Toisen tasoittavalla JymyJussit löi kaksi juoksua Jukka-Pekka Vainionpään ja Atte Kontion lyöminä. Neljännessä vuoroparissa KiPa vankisti johtoasemaansa kahdella juoksulla Pekkisen ja Liukun ollessa asialla. Seinäjokisten viimeisessä sisävuorossa Jukkis kavensi ensin lukemiksi 6-3 ja 6-4 -juoksu tuli vapaataipaleella. Lisäjuoksuja ei kuitenkaan syntynyt, joten ensimmäinen jakso ansaitusti kotijoukkueelle.

Toisen jakson avausjuoksusta vastasi Seinäjoki Henri Puputin kotiuttaessa Sami-Jukka Korvolan kovalla saumalyönnillä. Kitee tasoitti Pekkisen lyömällä juoksulla lukemat omalla sisävuorollaan. Toisen jakson aloittavalla Jukkiksen kovalla saumalyönnillä kotiin juoksi Tuomas Raunio. Kitee tuli tasoihin Valentin Ikosen kotiuttaessa Topi Hurskaisen onnistuneesti. Kolmannessa vuoroparissa JymyJussit löi kaksi juoksua Elmeri Liedon ja Mikko Haukkalan komeilla vapailla lyönneillä. Kolmannen tasoittavalla Kiteen ykköskärki teki palottoman ajotilanteen, mutta Puputin kova polttoheitto torjui ensimmäisen kotiutusyrityksen. Seuraavilla lyöjillä kotijoukkue löi kuitenkin kaksi kertaa pallon väliin vastustamattomasti Ikosen ja Liukun toimesta, tasoittaen lukemiksi 4-4. JymyJussit väänsi väkisin kahdella palolla tilanteen Jukkikselle, joka löi seinäjokiset jälleen johtoon. Kitee teki tasoittavalla vuorolla yhden palon ajolähdön hyvässä vireessä olleelle Ikoselle, mutta ensimmäinen kotiutusyritys kariutui Henri Itävalon loistavaan irroitukseen kolmospesältä ja tilanne kuivui tämän jälkeen kasaan, joten toinen jakso meni JymyJusseille lukemin 4-5!

Superissa JymyJussit teki hienosti palottoman ajolähdön ykköskotiuttajille, mutta tällä kertaa juoksuja ei yrityksistä huolimatta syntynyt. Kitee teki tasoittavallaan tarvittavan yhden juoksun kahdella palolla Liukun haastolyönnillä ja voitti ottelun lukemin 2-1.

Tilastot

JymyJussien pelit jatkuvat jo ensi tiistaina, kun Kotijoukkue Areenalle saapuu jälleen paikallisvastustaja Alajärven Ankkurit. Ottelu alkaa kello 18.00.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.