Rapu

Nihkeää sisäpeliä – Vimpelin Veto nappasi kolme pistettä

9.7.2020

JymyJussit pelasi koleana torstai-iltana kauden kolmannen ottelunsa, jossa se kohtasi jo toistamiseen tällä kaudella Vimpelin Vedon. Kotijoukkue Areenan lehtereille oli koleasta säästä huolimatta saapunut mukavasti porukkaa. Ottelu päättyi Vedon voittoon lukemin 0-2 (0-2, 2-3).

JymyJussien ulkopeli antoi ensimmäisellä jaksolla mahdollisuudet voittoon, mutta sisäpeli ei auennut kunnolla koko jakson aikana. Vimpelin Veto onnistui kahdesti Elmeri Anttilan hyvällä pussinpohjalyönnillä sekä Perttu Ruuskan kovalla takakentän pommilla. Jakson loppulukemiksi kirjattiin 0-2.

Toisen jakson ensimmäisessä vuoroparissa Veto avasi juoksuhanat Ruuskan kovalla kolmossauman pommilla ja Janne Mäkelän kakkosjatkekumuralla. JymyJussit heräsi peliin mukaan, kun Joona Kettunen yllätti Vedon kakkoskopparin Viljo Sillanpään kunnarin ja yhden tavallisen juoksun arvoisesti tasoittaen pelin. Kolmannessa vuoroparissa Matias Rinta-Ahon kakkosrajanäpyllä syntyi Vedon kolmas juoksu, joka lopulta riitti vierailijoille jaksovoittoon.

Artikkelikuva: Ville Palokoski

Lehdistötilaisuus

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Tänään edellisen ottelun värikkäin pelaaja Henri Puputti antoi kypärän Tuomas Rauniolle!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.