Viitta

Onnistunut ryöstöretki Vimpeliin – JymyJussit voittoon supervuoron jälkeen!

2.7.2020

JymyJussien Superpesis-kausi avattiin tänään Saarikentällä Vimpelin Vedon vieraana. Ottelua oli kerääntynyt seuraamaan 950 silmäparia. Kamppailun loppulukemiksi kirjattiin 1-2 (7-2, 3-5, 0-1).

JymyJussit lähti otteluun sisältä iskien kaksi juoksua Jukka-Pekka Vainionpään ja Elmeri Liedon toimesta. Seinäjokiset pyörittivät sisäpeliään vielä toiselle kierrokselle, mutta eivät onnistuneet lisäjuoksujen teossa. Kotijoukkue Vimpeli tuli kuitenkin kovalla ryminällä ensimmäiseen sisävuoroonsa iskien viisi juoksua taululle. Veto iski ensin Elmeri Anttilan ja Aleksi Rantalan toimesta kaksi juoksua ja tämän jälkeen Mikko Kanala löi 1+1 kovalla kakkosrajaleikkurilla. Hyvässä lyönnissä ollut Perttu Ruuska lisäsi vielä Vedon johtolukemiksi 5-2. Jakson loppulukemat kirjattiin lopulta kotijoukkueelle lukemin 7-2.

Toisen jakson alussa Ruuska avasi juoksuhanat iskien Jere Saukon kotipesän turviin. Tasoittavalla vuorolla JymyJussit iski kaksi juoksua, kun ensin Vainionpää kotiutti Ville Viidan välilyönnillään ja tämän jälkeen Atte Kontio iski kovalla kolmosluukun pommilla kotiin Sami-Jukka Korvolan. Toisen tasoittavalla Henri Puputti iski pallon kolmosjatkeelta Savonjokeen, mutta tilanteesta syntyi harmittavasti vain yksi juoksu. Vimpeli tasoitti pelin kolmannen aloittavalla, mutta JymyJussit sai kaksi juoksua harhaheitoilla, jotka riittivät seinäjokisille jaksovoittoon.

Supervuorossa JymyJussit pelasi rautaista ulkopeliä ja piti nollat. Omalla sisävuorollaan vierasjoukkue rakenteli tilanteen Vainionpäälle, joka löi pallon väliin ja käynnisti railakkaat voitonjuhlat kotipesässä!

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Tänään joukkueen kapteeni Jukkis ojensi kypärän ottelun värikkäimmäksi pelaajaksi valitulle Sami-Jukka Korvolalle! Tästä eteenpäin edellisen ottelun värikkäin pelaaja luovuttaa kypärän eteenpäin seuraavalle.