106126506_191002325678327_4423371711567230326_n

Peli aukesi toisella jaksolla – JymyJusseille kenraaliharjoituksesta voitto!

27.6.2020

JymyJussit sai lauantaina viimeisessä harjoitusottelussaan vieraakseen Kankaanpään Mailan. Ottelun ensimmäinen jakso oli tasainen kummankin joukkueen pelatessa varsin hyvää ulkopeliä. Toisella jaksolla JymyJussien sisäpeli aukesi, ja voitto irtosi lopulta kotituslyöntikilpailussa. Ottelun loppulukemat 2-1 (1-3, 8-2, 2-1).

Ensimmäisellä jaksolla JymyJussit avasi juoksuhanat Jukka-Pekka Vainionpään kovalla saumalyönnillä. Kankaanpää tuli tasoihin harhaheiton turvin toisessa vuoroparissa. Jakson ratkaisu nähtiin neljännen aloittavalla, kun vierasjoukkue onnistui kahdesti tehden lukemiksi 1-3. JymyJussit pääsi vielä yrittämään kotiuttamista, mutta ei onnistunut kirissään, joten ensimmäinen jakso päättyi kankaanpääläisten voittoon lukemin 1-3.

– Ulkopeli oli seitsemän vuoroa mallikasta, mutta ne muutamat nukahdukset maksoivat ehkä sen ensimmäisen jakson. Sisäpeli ei pyörinyt ensimmäistä vuoroa lukuunottamatta, mutta nämä asiat saatiin paranemaan toiselle jaksolle. Erittäin tyytyväinen olen kehonkieleen ja ilmeeseen pelissä. Ne olivat isoja teemoja tänään ja ne toteutuivat hienosti, kertoo pelinjohtaja Jussi Parvi.

Toisen jakson alussa JymyJussit iski kaksi juoksua Elmeri Liedon hyvällä lyönnillä ja kahden matalan seurauksena syntyneellä vapaataipaleella. KaMa vastasi omalla tasoittavallaan kahdella juoksulla Miikka Riikosen ja Petteri Kortelaisen lyödessä pinnat mieheen. Toisen aloittavalla JymyJussit siirtyi 3-2 johtoon Vainionpään lyödessä tilanteessa hyvin edenneen Atte Kontion kotipesän turviin. Kolmannessa ja neljännessä vuoroparissa JymyJussit meni menojaan ja voitti lopulta jakson lukemin 8-2.

– Hieno ensimmäinen sisävuoro meiltä. Tehtiin kaksi juoksua ja pyöritettiin kaksi kierrosta ja vaikka vastustaja pääsi tasoihin, niin ilme pysyi ja pelattiin sen jälkeen kolme hyvää sisävuoroa.

Ottelun lopussa pelattiin kotiutuslyöntikilpailu, jonka JymyJussit voitti lukemin 2-1. Näin ollen JymyJussit lähtee ensi torstaina alkavaan Superpesis-kauteen voitto taskussa.

– Ollaan nyt kesäkuun harjoituskaudella, saatu kirittyä kiinni se, mihin maaliskuussa päästiin ennen tauon alkamista. Joissain asioissa ollaan menty eteenpäinkin, erittäin hyvä harjoitusjakso on ollut. Totta kai se vaatii edelleen paljon töitä, ja se on luonnollista, että notkahtelua tulee vielä pelissä. Sitä pitää vaan osata käsitellä ja jatkaa työntekoa eteenpäin.

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »