IMG_5585

Pihkalasta ei pisteitä mukaan

24.5.2019

Torstaina JymyJussit vieraili Hyvinkään Pihkalassa, jossa vastaan asettui luonnollisesti isäntäjoukkue Tahko. Ottelu oli varsin kaksijakoinen, sillä ensimmäisen jakson JymyJussit hävisi niukasti ollen erittäin lähellä myös tasoitusjuoksun tekemistä. Toisella jaksolla seinäjokiset ottivat pelin haltuunsa, mutta viimeisen vuoroparin sukellus käänsi ottelun Tahkolle.

Ensimmäisellä jaksolla juoksutehtailu alkoi toisessa vuoroparissa kotijoukkueen Kalle-Tapio Huuskon toimesta. Toisen tasoittavalla Atte Kontion hidastetulla lyönnillä kotiin juoksi Tero Tyynelä. Tahko onnistui kolmannessa ja neljännessä vuoroparissa lyömään juoksun ykköspyssyjensä Juha Korhosen ja Teemu Nikkasen toimesta. Neljännen tasoittavalla Henri Puputti yllätti koppariparin lyöden takaa keskeltä läpi, mutta vierasjoukkueen epäonneksi lyönti pysähtyi mainosaitaan ja sillä tuli ainoastaan yksi juoksu. Samassa rytäkässä Kontio paloi täpärästi kotipesän kynnykselle ja jakso päättyi Tahkolle lukemin 3-2.

Toiselle jaksolle JymyJussit muutti lyöntijärjestystä ja se tuntuikin tuottavan tulosta. JymyJussien ykköspyssy Jukka-Pekka Vainionpää oli kovassa iskussa lyöden kaikki viisi seinäjokisten juoksua toisella jaksolla. Ottelu näytti jo menevän superiin JymyJussien johtaessa ennen neljännen tasoittavaa 0-5. Tahko rakensi kuitenkin palottoman ajon ja onnistui alkuun kahdesti. Tämän jälkeen onnistumiset saivat jatkoa lukuisten “hurmoshaastojen” muodossa ja Tahko kiri lopulta rinnalle ja ohi. Toinen jakso kotijoukkueelle lukemin 6-5.

– Ensimmäisen jakson sisäpeli oli kuhertamista, ei saatu oikein mitään aikaan. Toisen jakson sisäpeli selvästi parempaa, mutta minä näin tänään ehkä yhden juoksun, minkä Tahko löi ja heillä on silti yhdeksän merkattuna. 0-5 taululla, täydellinen sulaminen loppuun ja Tahkolle ansaitut pisteet, harmitteli Mikko Vainionpää.

Seuraava peli JymyJusseilla onkin jo sunnuntaina, kun joukkue matkaa Sotkamon Hiukkaan. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 16.00. Seuraava kotiottelu JymyJusseilla on ensi tiistaina, kun Kotijoukkue-Areenalle saapuu PattU, Raahe.