IMG_6575_muokattu

Siilinjärven Pesis kumoon puhtaasti 2-0

20.8.2020

JymyJussit sai torstaina vieraita Pohjois-Savosta, kun Kotijoukkue Areenalla vieraili Siilinjärven Pesis. Ottelun voitto kirjattiin seinäjokisille lukemin 2-0 (1-0, 7-5).

Ensimmäinen jakso oli nihkeä puolin ja toisin, eikä avausjaksolla juoksuilla juhlittu. JymyJussit sai ensimmäisellä jaksolla miehen kolmoselle viidesti ja vierasjoukkue ainoastaan kerran. Kotijoukkueen ainokainen juoksu syntyi ensimmäisessä vuoroparissa Jukka-Pekka Vainionpään iskettyä pallon väliin Atte Kontion tuodessa juoksun. Kotijoukkueen ulkopeli piti hyvin ja näin ollen tämä juoksu jäi myös jakson voittojuoksuksi.

– Ensimmäisellä jaksolla sisäpelissä tuli paljon laittomia ja merkkivirheitä, eikä saatu sitä oikein pyörimään missään vaiheessa. Tässä on nyt pari-kolme peliä vuotanut räpylä ja eilen keskityttiin ulkopeliin tarkasti treeneissä ja nyt me saatiin ne asiat kentälle mistä on puhuttu, kertoo ykköspalkittu Toni Marjamäki.

Toisella jaksolla kumpikin joukkue onnistui tekemään aavistuksen enemmän kolmostilanteita. Jakson ratkaisu nähtiin JymyJussien toisessa sisävuorossa, kun Marjamäki tyhjäsi pajatson 1-1 -tilanteessa vieden seinäjokiset 5-1 -johtoon. Tämän jälkeen Henri Puputti iski vielä pallon väliin ja seitsemäs juoksu syntyi vapaataipaleella. SiiPe järjesti vielä lopussa pienen kirin, mutta JymyJussien jänne kesti kuitenkin loppuun saakka ja toinen jakso päättyi kotijoukkueelle lukemin 7-5.

– Ulkopeli oli tänään hyvää. Mäkelä pelasi hienon lautaspelin, ja se toi rauhaa meidän ulkopeliin ja Tyynelä takaisin linjassa, niin saatiin sinne johtava pelaaja takaisin, tuumii pelinjohtaja Jussi Parvi.

Lehdistötilaisuus

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Edellisen ottelun värikkäin ulkopelaaja Tuomas Raunio antoi kypärän loistavan pelin lautasella pelanneelle Oskari Mäkelälle!