WhatsApp Image 2020-09-06 at 16.54.18

Sotkamo voitti tiukan trillerin ja eteni jatkoon otteluvoitoin 2-0

6.9.2020

Sunnuntaina JymyJussit sai vieraakseen toisessa puolivälierässä Sotkamon Jymyn, jolla oli päivän ottelussa mahdollisuus pistää sarja poikki ja edetä välieriin. Sotkamo otti voiton lukemin 0-1 (0-2, 3-3) ja ottelusarjan lukemin 2-0.

Ensimmäisellä jaksolla molemmat joukkueet pelasivat hienoa ulkopeliä ja juoksut olivat tiukassa. Kuten myös Hiukassa, oli Roope Korhonen lähes mahdoton pideltävä seinäjokisille ja vaarallinen vasuri löikin Jymylle molemmat kaksi juoksua ensimmäisellä jaksolla.

– Sisäpelissä ei aivan suoritettu niitä asioita mitä käytiin läpi. Vähän taas alkulämpöjen jälkeen lyöntijärjestyskin muuttui, niin kuin monesti tällä kaudella ja varmaan sekin vähän vaikutti, kertoo Jussi Parvi.

Toiselle jaksolle JymyJussit tuli vahvalla latauksella ja iski kaksi juoksua Elmeri Liedon ja Henri Itävalon toimesta. Toisessa vuoroparissa kuitenkin iski jälleen Roope Korhonen, joka iski kaksi vastustamatonta vetoa jälleen. Neljännessä vuoroparissa Roope vei jälleen Jymyn johtoon pistäen seinäjokiset ahtaalle. Neljännen tasoittavalla peli meni vielä jännittäväksi, kun Toni Marjamäki kotiutti Atte Kontion, mutta lisäjuoksuja ei enää nähty.

– Toisella jaksolla ruvettiin tekemään enemmän niitä asioita, joista oltiin puhuttu ja tulostakin rupesi tulemaan. Roope löi hienoilla lyönneillä juoksut ja ei voitu niille mitään, kertoo Parvi.

Kuva: Juha Leskinen

Lehdistötilaisuus

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »