IMG_5656

Sotkamon Jymy vahvempi sunnuntain kamppailussa

26.5.2019

Sunnuntaina JymyJussit matkasi Sotkamon Hiukkaan tavoitteenaan etenkin kohentaa peli-ilmettä, joka on aiemmissa peleissä ollut hieman kateissa. Seinäjokisten ulkopeli oli tänään kohtalaisen hyvällä tasolla, mutta yksi synkkä vuoro peliin jälleen mahtui.

Ensimmäisessä vuoroparissa Sotkamon Jymy onnistui avaamaan juoksutilin Roope Korhosen kovalla saumalyönnillä ja tämä jäikin jakson voittojuoksuksi.  Vaikka vastustaja pelasikin hyvää ulkopeliä, niin JymyJussien sisäpeli ei lähtenyt rullaamaan toivotulla tavalla. Ensimmäinen jakso siis Jymylle lukemin 1-0.

Toisen jakson ensimmäinen ulkovuoro oli JymyJusseilta heikko sotkamolaisten saatua peräti viisi juoksua. Näistä harmittavin oli Roope Korhosen iskemä 1+2, joka olisi mennyt rutkasti laittomaksi, mutta pallo osui matkalla JymyJussi-pelurin räpylään. Antti Korhonen lisäsi vielä kotijoukkueen johtolukemiksi 5-0 tyylikkäällä kolmosjatkekumuralla. JymyJussit sai rakennettua tilanteita ajoittain, mutta ei saanut jatkuvaa painostusta aikaiseksi. Neljännessä vuoroparissa Roope Korhonen lisäsi Jymyn johtolukemiksi 6-0. Neljännen tasoittavalla Jukka-Pekka Vainionpää onnistui kertaalleen, mutta varsinaista kiriä JymyJussit ei aikaan saanut. Toinen jakso päättyi kotijoukkueelle lukemin 6-1.

– Pisteitä ei tälläkään kertaa mukaan tullut, mutta kyllähän tuo meidän peli-ilme oli tänään paljon parempi kuin mitä se on ollut. Ulkopeli meillä oli hyvää lukuunottamatta sitä yhtä parin minuutin mustaa hetkeä, tuumii ykköspalkittu Toni Marjamäki.

– Ilme oli nyt parempi ja oltiin jo ihan joukkueen näköinen. Ulkopeli muuten hyvällä tasolla, mutta se oli harmittava se yksi lahjoitus. Sisäpeli aika takkuista ja sitten, kun jotain saatiin, niin tapahtui jotain ihmeellistä. “Jukkiksella” tänään 1/6, mutta muutaman kerran tapahtui jotain muuta kuin mitä piti tapahtua. Huolellisuutta tarvitaan lisää, harmittelee pelinjohtaja Mikko Vainionpää.

Seuraava peli JymyJusseilla on tiistaina Kotijoukkue Areenalla, kun vastaan asettuu Pattijoen Urheilijat Raahesta. Ottelu alkaa kello 18.00!

Lehdistötilaisuus

Tilastot

 

Tunnusta väriä

JymyJussit-fanituotteet

Kauppa

Sykettä yrityksille

Anna asiakkaallesi tunnetta

Yrityksille
Translate »