IMG_6323_muokattu

Tiukka peli Kouvolassa päättyi kotijoukkueen hyväksi lukemin 2-0

14.8.2020

JymyJussit matkasi perjantai-iltana Kymenlaaksoon Kouvolan Pallonlyöjien vieraaksi. KPL oli viime kauden aikana vaikea vastustaja seinäjokisille, kun viidestä keskinäisestä pelistä runkosarja ja pudotuspelit yhteen laskien voitot olivat menneet Pallonlyöjien hyväksi 5-0.

Ensimmäinen jakso alkoi kotijoukkueen vahvalla hallinnalla. Pallonlyöjät onnistui kahdessa ensimmäisessä sisävuorossaan neljästi ja meinasivat jo karata selvään jaksovoittoon. Toisen tasoittavalla JymyJussit sai kuitenkin koneet käyntiin, kun Jukka-Pekka Vainionpää ja Elmeri Lieto iskivät juoksut mieheen kaventaen lukemiksi 4-2. Kolmannessa ja neljännessä vuoroparissa kouvolalaiset karkasivat jälleen 7-2 -johtoon ja näin ollen JymyJusseille jäi kova työ neljännen tasoittavalle. Seinäjokiset saivatkin vielä kohtalaisen kirin aikaan onnistuen kolmesti, mutta jakson loppulukemiksi kirjattiin 7-5 Koplalle.

JymyJussit pelasi toisen jakson alussa hyvää ulkopeliä ja iski kaksi juoksua Vainionpään ja Henri Itävalon lyömillä juoksuilla. Kolmannessa vuoroparissa kummatkin joukkueet onnistuivat lyömään yhden juoksun, joten neljänteen vuoropariin lähdettiin JymyJussien 1-3 -johtoasemasta. Neljännen aloittavalla Vainionpää löi seinäjokisten neljännen juoksun hienolla välilyönnillä, joten Kouvolan tuli tasoittavallaan lyödä vähintään kolme juoksua voittaakseen ottelun ja neljä saadakseen kaikki kolme pistettä. Kotijoukkue näyttikin vahvaa rutiiniaan ja tuli väkisin rinnalle ja ohi voittaen jakson lopulta lukemin 5-4.

Kaudella 2020 Värimiehet palkitsee ottelun parhaan ulkopelaajan valkoisella Värimiehet-kypärällä. Edellisen ottelun värikkäin ulkopelaaja Toni Marjamäki antoi kypärän vahvan lukkaripelin pelanneelle Tero Tyynelälle!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.