IMG_9538

Tiukka vääntö Siilinjärvellä – JymyJusseille kolme pistettä!

4.8.2019

Sunnuntai-iltana JymyJussit kohtasi Savossa Mantun montulla Siilinjärven Pesiksen. Joukkueiden ensimmäinen keskinäinen ottelu Kotijoukkue Areenalla päättyi JymyJussien selkeään 2-0 voittoon, mutta kotikentällään SiiPe on ollut hyvä etenkin ulkona. Ottelu oli tiukka alusta loppuun saakka, mutta JymyJussit pystyi iskemään tarvittavat juoksut ja pelasi hyvää ulkopeliä läpi ottelun.

Ensimmäisen jakson juoksutehtailun aloitti kotijoukkue, kun yllätysotto Samu Vainikaisella tuotti tulosta. Toisen tasoittavalla vuorolla JymyJussit löi Henri Itävalon lyönnillä pelin tasoihin. Kolmannen tasoittavalla Jukka-Pekka Vainionpää puhkaisi kolmosluukusta yhden juoksun arvoisesti Elmeri Liedon juostessa kotiin. Neljännen aloittavalla Siilinjärvi onnistui Toni Toivasen hyvällä saumalyönnillä tasoittamaan pelin, mutta JymyJussit painoi tasoittavalla vuorolla ohi harhaheiton turvin.

Toisella jaksolla ensimmäisen kahden vuoroparin aikana JymyJussit pelasi hyvää ulkopeliä, mutta ei saanut tilannetta aikaan. Kolmannen tasoittavalla Siilinjärvi sai yhden palon ajotilanteen Kimmo Lukkarille, mutta kotijoukkue ei kuitenkaan onnistu juoksuja tekemään, joten ratkaisu siirtyi neljänteen vuoropariin. JymyJussit teki kaksi juoksua Vainionpään keskipompulla ja Henri Puputin kakkossaumalyönnillä, joten kotijoukkueen oli tehtävä kolme juoksua viedäkseen ottelun supervuoroon. JymyJussit jatkoi hyvää ulkopeliä ja SiiPe ei kyennyt juoksuja tekemään, joten ottelu seinäjokisille lukemin 0-2!

– Onneksi oltiin sitkeitä toisella jaksolla ja tehtiin tarvittavat juoksut. Todella tärkeät kolme pistettä meille, kertoi Vainionpää lehdistötilaisuudessa.

– Ulkopeli oli ensimmäisen jakson yhtä nukahdusta lukuunottamatta hyvää. Ei annettu käsistä hirveästi tilanteita eikä juoksuja. Sisäpelissä kopinnostopaloja tuli todella paljon ja ne söivät kyllä sisäpelitehoja paljon, analysoi Antti Piuhola pelin jälkeen.

Tilastot

Lehdistötilaisuus

Seuraava JymyJussien ottelu on tiistaina, kun Kotijoukkue Areenalle vieraaksi saapuu sarjassa viidentenä, yhden sijan seinäjokisia edellä oleva Hyvinkään Tahko. Ottelu alkaa kello 18.00!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.