IMG_2953

Toisen jakson huima tasonnosto takasi voiton Vimpelistä!

1.3.2020

Halli-SM:n lohko C:n viimeisessä kamppailussa JymyJussit sai vastaansa aiemmin päivällä lopputurnauspaikkansa varmistaneen Vimpelin Vedon. Ottelun ensimmäinen jakso oli nihkeää peliä puolin ja toisin, mutta toisella jaksolla JymyJussit rupesi takomaan juoksuja oikein urakalla. JymyJussit voitti ottelun lopulta kotiutuslyöntikilpailun jälkeen lukemin 2-1 (0-2, 10-3, 3-2).

Ensimmäisellä jaksolla JymyJussien ulkopeli antoi mahdollisuuden voittoon, mutta sisäpeli puolestaan sakkasi. Vimpeli iski avausvuoroparissa Elmeri Anttilan kolmosrajaleikkurilla itsensä johtoon. Mikko Kanala lisäsi Vedon johtolukemiksi 0-2 kakkosrajaleikkurilla, joka osui epäonnekkaasti Areenan maton saumaan painuen seinään. Nämä jäivät myös jakson loppulukemiksi.

Toiselle jaksolle JymyJussit tuli räväkästi iskien kolme juoksua Jukka-Pekka Vainionpään läpilyönnillä ja Tuomas Raunion pompulla. Kanala kavensi Vedon tasoittavalla vuorolla lukemiksi 3-1. Tämän jälkeen JymyJussit sai kunnon hurmoksen päälle iskien kahdessa seuraavassa vuorossa taululle tylyt 10-1 lukemat, joista lähdettiin myös neljännen tasoittavalle. Vimpeli viritteli vielä pientä kiriä onnistuen kahdesti Perttu Ruuskan ja Kanalan toimesta, mutta 10-3 lukemissa siirryttiin kotiutuslyöntikilpailuun.

Vimpeli aloitti kotiutuslyöntikilpailun sisältä onnistuen kahdesti Janne Mäkelän ja Ruuskan lyönneillä. JymyJussien hurmos sai kuitenkin edelleen jatkoa ja kotijoukkue ratkoikin kotarin suoraan kolmessa parissa Henri Puputin, Vainionpään ja Elmeri Liedon onnistuessa.