IMG_8606

Vahvalla sisäpelillä kolme pistettä Kankaanpäästä!

25.7.2019

Helteisenä torstai-iltana JymyJussit vieraili Kankaanpään Leppäkoski Areenalla, josta ei edellisellä reissulla pisteitä irronnut. Seinäjokiset pelasivat väkevää sisäpeliä läpi ottelun ja nappasi kolme pistettä matkaansa.

Ensimmäisen jakson juoksutehtailun aloitti kotijoukkue, kun Toni Pomellin vapaalla kumuralla juoksun toi Arttu Ruuska. JymyJussit punnersi omalla tasoittavallaan ohi Jukka-Pekka Vainionpään ja Henri Puputin lyödessä juoksut mieheen. Toisessa vuoroparissa kummatkin onnistuivat lyömään miehen kotiin, ja kolmannen aloittavalla Kankaanpää tasoitti pelin. Jakson ratkaisu nähtiin kuitenkin kolmannen tasoittavalla, kun Toni Marjamäki löi 1+1 takaa kopparin alta ja tämän jälkeen Vainionpää ja Puputti kaunistelivat lukemiksi 3-7. KaMa sai neljännen aloittavalla vielä pienimuotoisen kirin päälle, mutta jakso päättyi lopulta lukemiin 5-7.

Toisella jaksolla ensimmäinen vuoropari pelattiin juoksuitta, mutta toisessa vuoroparissa rupesi paukkumaan. Juoksutalkoot aloitti Ville Viita, jonka nollatilannepystäri meni kakkosluukusta kopparien tavoittamattomiin. JymyJussit rakensi tämän jälkeen ajotilanteen Vainionpäälle, joka tyhjensi pajatson takaa tehden tilanteeksi 0-5. Henri Itävalo onnistui vielä kotiuttamaan Jukkiksen iskien lukemiksi 0-6. Toisen tasoittavalla Kari Kellokoski löi hyvän kumuran väliin kaventaen tilanteeksi 1-6. Kolmannessa vuoroparissa Kankaanpää sai kolmannessa sisävuorossa hurmoksen päälle lyöden hyvillä välilyönneillä kolme juoksua Petteri Kortelaisen ja Joona Anttilan kaventaessa lukemiksi 4-6. Neljännessä sisävuorossa JymyJussit teki kolme juoksua Vainionpään, Puputin ja Kontion lyöminä, joten neljännen tasoittavalle lähdettiin seinäjokisten 4-9 johtolukemista. Kankaanpää ei tasoittavallaan juoksunteossa onnistunut, joten kolme pistettä matkasi upean pelin jälkeen Seinäjoelle!

– Oli mahtava keli pelata, ja en ole ikinä ennemmin pelannut täällä hyvää peliä, joten kolme pistettä maistuu erityisen hyvältä. Olimme koko ajan kaveria edellä, tuumi ykköspalkittu Vainionpää.

– Paljon pelejä voitettu hyvän ulkopelin ansiosta, mutta tänään voitettiin hyvän sisäpelin ansiosta. Todella laadukkaita lyöntejä läpi ottelun. Kokonaisuutena yksi kauden parhaista peleistä ja vielä tällaiseen otteluruuhkaan, niin iso hatunnosto joukkueelle, kiittelee Antti Piuhola.

Tilastot

Viikon kummastakin pelistä on tullut täydet pisteet, mutta kovin koitos on vielä edessä, sillä sunnuntaina Kotijoukkue Areenalle saapuu Vimpelin Veto! Ottelu alkaa kello 17.00, tervetuloa!